Βαγγέλης Περρής για Rodeo: Η εκπομπή τελείωσε - Μας αντικαθιστά τούρκικο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΕΡΡΗ ME ΤΙΤΛΟ "ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ 2011".ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΡΡΗΣ(Α) ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ(Δ) (ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΕΡΡΗ ME ΤΙΤΛΟ "ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ 2011".ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΡΡΗΣ(Α) ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ(Δ) (ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) EUROKINISSI

Πώς αποχαιρέτισαν οι συντελεστές της εκπομπής του τηλεθεατές.

"Είναι ευαίσθητα τα θέματα, περιμένουμε να έχουμε συγκεκριμένη συμβουλή για να κάνουμε τις κινήσεις μας" σχολίασε ο Βαγγέλης Περρής μια ημέρα μετά την είδηση πως η εκπομπή Rodeo που παρουσιάζει με την Αθηναΐδα Νέγκα κόβεται από τον ΣΚΑΙ. Ο παρουσιαστής παρουσιάστηκε επιφυλακτικός ως προς τις κινήσεις που θα ακολουθήσει, τόσο για την ενδεχόμενη μεταφορά της εκπομπής σε άλλη τηλεοπτική συχνότητα, όσο και για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει τον αιφνίδιο τέλος της από τον ΣΚΑΙ.

Ωστόσο, ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε πως η απόφαση του σταθμού δεν τους έδωσε τη δυνατότητα να αποχαιρετίσουν το κοινό, κάτι που έγινε στο τελευταίο καρέ της εκπομπής μέσα από μια κάρτα που έγραφε: "Το ταξίδι ξεκίνησε πριν ένα χρόνο. Ευχαριστούμε για την παρέα. Ευχαριστούμε πολύ! Όλη η ομάδα του Rodeo σας χρωστάει πολλά!".

Η συνεργάτις του Αθηναΐς Νέγκα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Alpha, δήλωσε έκπληκτη από την απόφαση, ενώ όπως είπε ανέμενε να την ενημερώσει κάποιος από το σταθμό, καθώς επέστρεψε στο πόστο της 11 μόλις ημέρες μετά τον τοκετό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κόβεται η εκπομπή 'Rodeo' του ΣΚΑΙ

Νέγκα: Είμαι σοκαρισμένη. Κανείς δεν με ενημέρωσε για το 'κοψιμο' του Rodeo

ADVERTISING

SHARE: