Βίκυ Βολιώτη: Απίστευτο περιστατικό – Φίλησε ταξιτζή που την πήγε σπίτι της

Βίκυ Βολιώτη: Απίστευτο περιστατικό – Φίλησε ταξιτζή που την πήγε σπίτι της
Βίκυ Βουλιώτη glomex

Άφθονο γέλιο προσέφερε στο πλατό του "Πρωίαν σε είδον" η ιστορία της Βίκυς Βολιώτη, η οποία μοιράστηκε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά ένα αστείο περιστατικό μετά το τέλος μίας κούρσας ταξί.

Ακόμα θα θυμάται τη συγκεκριμένη διαδρομή ένας οδηγός ταξί, ο οποίος πριν χρόνια μετέφερε ένα χειμωνιάτικο βράδυ με το όχημά του τη Βίκυ Βολιώτη.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Τρίτης (29/11) στην εκπομπή της ΕΡΤ “Πρωίαν σε είδον, τήν Μεσημβρίαν” και μεταξύ άλλων περιέγραψε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά το απίστευτο περιστατικό, όταν συνειδητά φίλησε τον οδηγό ταξί μετά το τέλος μίας διαδρομής.

“Ήταν αργά το βράδυ, ήμουν μετά τη δουλειά και μπαίνω στο ταξί, τότε έμενα με τη μητέρα μου στο Μαρούσι. Τότε καθόμασταν και μπροστά, στη θέση του συνοδηγού. Είχε κρύο, ήταν χουχουλιάρικα μέσα στο ταξί, μπήκα στο κέντρο και μέχρι το Μαρούσι ήμασταν σιωπηλοί, δεν ανταλλάξαμε ούτε ‘και’. Αρχίσαμε να φτάνουμε, του έδινα οδηγίες πού να στρίψει και στο τέλος, του λέω ‘ευχαριστώ, καληνύχτα’ και σκύβω και τον φιλάω! Έμεινε κάγκελο, επειδή δεν είχαμε ανταλλάξει και κουβέντα, ήταν πραγματικά του τρελού. Με κοιτάζει, τον κοιτάζω και έφυγα. Τέτοια ντροπή… Δεν νόμιζα ότι είναι ένας φίλος μου, ήταν ο ταξιτζής που με πήγε σπίτι μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά σκορπώντας γέλιο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version