Βίντεο: Δείτε την πρώτη σκηνή του 'Ντάνου' στο 'Τατουάζ'

Βίντεο: Δείτε την πρώτη σκηνή του 'Ντάνου' στο 'Τατουάζ'
YOUTUBE

Η απόφαση των δημιουργών της καθημερινής σειράς να τον εντάξουν στο καστ, προκάλεσε ενθουσιασμό αλλά και αντιδράσεις. Σε κάθε περίπτωση, ο 'Ντάνος' έκανε ήδη ντεμπούτο ως ηθοποιός

Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha 'Τατουάζ' έκανε στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο νικητής του πρώτου Survivor υποδύεται τον Στέφανο Λαμπίρη, ρόλο που γράφτηκε ειδικά για αυτόν. Πρόκειται για έναν άνδρα που θα εισβάλλει στη ζωή της Όλγας προκαλώντας ανατροπές.

Στην πρώτη του σκηνή, είδαμε τον Ντάνο - λέμε με Στέφανο Λαμπίρη πλέον... - να γνωρίζει την Όλγα μπαίνοντας στο μαγαζί της. Αφού της συστηθεί και της πει ότι είναι από το Βόλο τη ρωτάει αν ξέρει αν νοικιάζεται κάποιο μαγαζί γιατί θέλει να ανοίξει τη δική του επιχείρηση πουλώντας... όπλα.

Ο πρώτος τους διάλογος ολοκληρώνεται με έντονες ματιές, παρά το γεγονός ότι η Όλγα εμφανίζεται επιφυλακτική απέναντί του, με εκείνον να προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη με την ατάκα "αν με κεράσετε έναν καφέ θα σας αλλάξω τη γνώμη"...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τατουάζ: Αυτό είναι το τρέιλερ με την 'πρεμιέρα' Ντάνου στη σειρά

Τατουάζ: Διέρρευσαν σκηνές του Ντάνου από τη σειρά

Και ο Ντάνος κλαίει

ADVERTISING

SHARE: