Warrion Nun: Η νέα σειρά του Netflix φέρνει νεαρές καλόγριες που πολεμούν το κακό με σπαθιά και σφαίρες

Warrion Nun: Η νέα σειρά του Netflix φέρνει νεαρές καλόγριες που πολεμούν το κακό με σπαθιά και σφαίρες
Netflix

Η Ava ανακαλύπτει ότι πλέον είναι μέλος ενός αρχαίου τάγματος από καλόγριες πολεμίστριες, οι οποίες πολεμούν τους δαίμονες που έχουν έρθει στη Γη. Το σόου υπογράφει ο Simon Barry.

Στη δημοσιότητα έδωσε πριν λίγες ώρες το Netflix το επίσημο trailer από την επερχόμενη σειρά δράσης και μυστηρίου με τίτλο “Warrior Nun”.

Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από ένα 19χρονο κορίτσι που ξυπνά σε ένα νεκροτομείο λιγάκι… διαφορετική. Η Ava όπως θα ονομαστεί ανακαλύπτει ότι πλέον είναι μέλος ενός αρχαίου τάγματος από καλόγριες πολεμίστριες, οι οποίες πολεμούν τους δαίμονες που έχουν έρθει στη Γη. Το σόου υπογράφει ο Simon Barry.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντούμε τους Tristán Ulloa, Kristina Tonteri-Young, Lorena Andrea, Toya Turner και Thekla Reuten.

Το Warrior Nun κάνει επίσημη πρεμιέρα στο Netflix στις 2 Ιουλίου.

Η σειρά βασίζεται στο αμερικανικό κόμικ (που έχει έντονα στοιχεία manga) Warrion Nun Areala του Μπεν Νταν, το πρώτο τεύχος του οποίου κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1994. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τη αδερφή Σάρον Μάστερς, μια σύγχρονη Ιωάννα της Λοραίνης, η οποία εντάσσεται σε ένα στρατιωτικό τάγμα από καλόγριες πολεμίστριες της Καθολικής Εκκλησίας. Το εν λόγω τάγμα (Τάγμα του Σταυρόμορφου Ξίφους) δημιουργήθηκε το 1066 όταν μια Βαλκυρία εν ονόματι Αούρια εγκατέλειιψε την ειδωλολατρεία και στράφηκε στον Χριστιανισμό για σωτηρία. Έκτοτε η Αούρια – η οποία μετονομάστηκε σε Αρεάλα – κάθε γενιά μετενσαρκώνεται για να συνεχίσει την ιερή αποστολή της ενάντια στις δυνάμεις του κακού.

Το κόμικ θα μεταφερόταν στη μικρή οθόνη σαν σειρά κινουμένων σχεδίων, ωστόσο το πρότζεκτ εγκαταλείφτηκε. Το μόνο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα από αυτό είναι οι τίτλοι αρχής;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα