YFSF: Έκπληξη στο πλατό – Πάρτι με την επανένωση των θρυλικών ONE

YFSF: Έκπληξη στο πλατό – Πάρτι με την επανένωση των θρυλικών ONE
Οι ONE στο "YFSF - All Star" Youtube

Τρελό πάρτι στήθηκε στο πλατό του "YFSF - All Star" με την επανένωση των (πραγματικών!) ONE. Η μπάντα βοήθησε τον Ίαν Στρατή στο act του. Άφωνοι οι κριτές.

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές αλλά και τους κριτές του “YFSF – All Star” το βράδυ της Κυριακής (28/03), όταν ο Ίαν Στρατής ανέβηκε στη σκηνή για να κάνει τη δική του μουσικοχορευτική εμφάνιση.

Ο Ίαν Στρατής κλήθηκε να αναβιώσει τους ONE, όπως και έκανε, παίρνοντας τον ρόλο του leader της μπάντας Κωνσταντίνου Χριστοφόρου και τραγουδώντας τη μεγάλη επιτυχία του συγκροτήματος “Μάτια μου”.

Ο νεαρός τραγουδιστής ξεκίνησε το act του έχοντας δίπλα του χορευτές που τον πλαισίωναν, οι οποίοι αναπαριστούσαν τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας, ωστόσο στη μέση του τραγουδιού ανέβηκαν στη σκηνή οι πραγματικοί ONE!

Στο πλάι του Ίαν Στρατή βρέθηκαν οι Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Φίλιππος Κωνσταντίνος, Δημήτρη Κουτσαβλάκη, Αργύρη Ναστόπουλο και Πάνο Τσερπέ, οι οποίοι χόρεψαν και τραγούδησαν αφήνοντάς τους όλους άφωνους.

Μετά το πέρας της εμφάνισης, η Μαρία Μπεκατώρου εξέφρασε τον μεγάλο ενθουσιασμό της, αφού όπως είπε οι ONE ήταν το αγαπημένο της συγκρότημα, ενώ έπεσε στην αγκαλιά τους λέγοντας ότι θα λιποθυμήσει.

Δείτε την επανένωση των ONE στο YFSF:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα