YFSF: Ο νικητής της βραδιάς – Ποιοι πέρασαν στον μεγάλο τελικό

YFSF: Ο νικητής της βραδιάς – Ποιοι πέρασαν στον μεγάλο τελικό
Your Face Sounds Familiar - Στιγμιότυπο από τον ημιτελικό Instagram / @yfsf_ant1

Ποια εμφάνιση εντυπωσίασε περισσότερο στον ημιτελικό του "All Star - Your Face Sounds Familiar" και ποιοι οι τέσσερις φιναλίστ του τελικού, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (30/05).

Ολοκληρώθηκε ο ημιτελικός του “All Star – Your Face Sounds Familiar” και την ερχόμενη Κυριακή (30/05) θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό του ανατρεπτικού show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1.

Νικήτρια της βραδιάς του ημιτελικού αναδείχθηκε η Ματθίλδη Μαγγίρη, η οποία ενσάρκωσε καταπληκτικά την Σωτηρία Μπέλλου και αποθεώθηκε από κριτές, συναδέλφους και τηλεθεατές.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα εντυπωσίασε τόσο με την απίστευτη ομοιότητά της με την αείμνηστη τραγουδίστρια, όσο και με την βαθιά ερμηνεία ερμηνεύοντας το τραγούδι “Με αεροπλάνα και βαπόρια”.

Στη συνέχεια, η Μαρία Μπεκατώρου ανακοίνωσε τους τέσσερις διαγωνιζόμενους που θα δούμε στον τελικό, οι οποίοι είναι ο Θανάσης Αλευράς, ο Ίαν Στρατής, η Τάνια Μπρεάζου κι ο Ησαϊας Ματιάμπα.

Οι τέσσερις φιναλίστ πρόκειται να επιλέξουν οι ίδιοι τις μεταμορφώσεις τους για τη βραδιά του τελικού, ενώ οι υπόλοιποι θα μας εκπλήξουν εξίσου με τις ανατρεπτικές εμφανίσεις τους.

Υπενθυμίζεται πως, όπως κάθε χρόνο, το show έχει φιλανθρωπικό σκοπό, και ο νικητής κάθε επεισοδίου προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα