Your Face Sounds Familiar: Όταν η Στικούδη μεταμορφώθηκε σε Πάολα και χόρεψε “καυτό” τσιφτετέλι

Your Face Sounds Familiar: Όταν η Στικούδη μεταμορφώθηκε σε Πάολα και χόρεψε “καυτό” τσιφτετέλι
Εκπλήξεις στη νέα σεζόν του Your Face Sounds Familiar

Η Κατερίνα Στικούδη κατάφερε εύκολα να κλέψει τα βλέμματα και τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα του δημοφιλούς σόου μεταμφιέσεων. Η μεταμφίεση σε Πάολα άφησε πολλά στόματα ανοιχτά, χάρη στο καυτό τσιφτετέλι και την αποκαλυπτική διάφανη δημιουργία που φόρεσε.

Πρεμιέρα έκανε την Κυριακή το βράδυ η νέα σεζόν του Your Face Sounds Familiar, με τον ΑΝΤ1 να φιλοδοξεί να κρατήσει για μία ακόμη φορά καλή συντροφιά στους τηλεθεατές στο β΄μισό της σεζόν.

Στο τιμόνι της παρουσίασης και πάλι, σταθερή αξία, η Μαρία Μπεκατώρου, ενώ πλήρως ανανεωμένη είναι η κριτική επιτροπή: Μιμή Ντενίση, Γιώργος Μαζωνάκης, Αλέξης Γεωργούλης και Δημήτρης Σταρόβας.

Στις μεταμφιέσεις – μεταμορφώσεις θα επιδοθούν φέτουν οι Αργύρης Αγγέλου, Ευθύμης Ζησάκης, Μελίνα Μακρή, Βαγγέλης Παναγόπουλος, Κατερίνα Στικούδη, Ίαν Στρατής, Πασχάλης Τσαρούχας, Εύα Τσάχρα, Ελένη Φιλίνη και Χρύσπα, ελπίζοντας ότι το buzzer θα σταθεί “καλό” μαζί τους.

Η Μαρία Μπεκατώρου δεν έκρυψε το άγχος και τη συγκίνησή της στην έναρξη του σόου, ενώ η Μιμή Ντενίση είχε δύο ιδιαίτερες αναφορές να κάνει: Μία στα 30 χρόνια λειτουργίας που συμπληρώνει φέτος το κανάλι και μία για τον Μίνωα Κυριακού, το δημιουργό του.

Σε επίπεδο διαγωνιζόμενων, αυτή που έκλεψε με ευκολία τις εντυπώσεις ήταν η Κατερίνα Στικούδη. Στο πρώτο σόου μεταμορφώθηκε σε Πάολα, φορώντας μια διάφανη δημιουργία που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία, αφού κάλυπτε μόνο τα επίμαχα σημεία. Έξτρα μπόνους: Το καυτό τσιφτετέλι που χόρεψε επί σκηνής!

Οι κριτικές που απέσπασε ήταν πολύ καλές, ακόμη και από τον Αλέξη Γεωργούλη που όπως είπε, δεν είχε ποτέ τύχει να παρακολουθήσει την Πάολα σε live.



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα