Ζήνα Κουτσελίνη: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από το γύρισμα του “The 2night show”

Ζήνα Κουτσελίνη: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από το γύρισμα του “The 2night show”
Η Ζήνα Κουτσελίνη στο The 2night show ΑΝΤ1

Η Ζήνα Κουτσελίνη είχε παρεξηγηθεί με τις "Σφήκες" του "Thw 2night show" και είχε διακόψει το γύρισμα. Αποκάλυψε το παρασκήνιο και μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (20/01) η συνέντευξη της Ζήνας Κουτσελίνη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2Night Show”, μετά από καθυστέρηση μηνών που ήταν αποτέλεσμα παρεξήγησης ανάμεσα στη γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια και τις “Σφήκες”, την χιουμοριστική ομάδα που υποβάλλει αμήχανες ερωτήσεις στους καλεσμένους.

Τότε, είχε γίνει γνωστό πως η Ζήνα Κουτσελίνη αποχώρησε από το γύρισμα της εκπομπής, μετά από μια ανάρμοστη ερώτηση που της έκαναν οι “Σφήκες”. Η ίδια, στη χθεσινή της συνέντευξη, αποφάσισε να αποκαλύψει τον λόγο που είχε φύγει από το πλατό και, αναφερόμενη στη Χρύσα Κατσαρίνη και την ατάκα που την έκανε διακόψει το γύρισμα.

“Επειδή δεν είμαι της κωλοτούμπας, ούτε άλλα είπα ούτε άλλα θα πω, επειδή σέβομαι τα τρία αυτά κορίτσια που ξεκινούν τώρα στην τηλεόραση, θα τους δώσω μια συμβουλή σαν τη Ζήνα του κοντρόλ. Αν ήμουν στο κοντρόλ, άστο καλύτερα… Θα πω ότι όλα αποκτούν υπεραξία, όταν σεβαστείς την πορεία του άλλου ακόμα κι αν ο άλλος είναι μια πόρνη. Αν ήμουν πόρνη θα ήθελα να έχω κι άλλο σεβασμό. Υπερέβησαν τα εσκαμμένα, με ενόχλησε ένα ερώτημα της Χρύσας Κατσαρίνη. Με ρώτησε αν βλέπω το Tik Tok και λέω “ξέρω το Tik Tok” και μου λέει σήκω να μας κάνεις ένα χορευτικό. Ε, δεν είμαι μαϊμού κοπελίτσα μου. Σήκω σε μια παρέα και κάνε Tik Tok, δεν είναι αστείο. Τώρα άμα μου πεις να χορέψω, θα χορέψω. Ο τρόπος που λες κάτι, είναι αυτό που κάνει τον άνθρωπο δυνατό ή αδύνατο… Και άλλα θα μπορούσα να πω. Αυτό είναι το τίποτα μπροστά σε όσα συνέβησαν εκείνη τη μοιραία βραδιά”, δήλωσε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε, επίσης, στην πορεία της στην τηλεόραση, αναφέροντας:

Έχω κάνει “εγκλήματα” στην τηλεόραση, δεν έχω κάνει μόνο καλά. Είμαι υπεύθυνη για τις παρουσιάσεις των τηλεθεάσων στο κοινό. Το ενδιαφέρουν το κοινό τα νούμερα τηλεθέασης”.

Το δεύτερο ήταν, όπως είπε, το ότι έβαλε τη Μαριέττα Χρουσαλά να μοιράζει συσκευές μπάρμπεκιου για να ανεβάσει τα πολύ χαμηλά νούμερα της εκπομπής της.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version