Ζήσης Ρούμπος: “Έχω ασκήσει βία – Χρειάστηκε να δουλέψω πολύ για να σκοτώσω το τέρας”

Ζήσης Ρούμπος: “Έχω ασκήσει βία – Χρειάστηκε να δουλέψω πολύ για να σκοτώσω το τέρας”
Ζήσης Ρούμπος Glomex

Ο γνωστός κωμικός Ζήσης Ρούμπος μίλησε για την πατριαρχία, για τον όρο "γυναικοκτονία", για το γεγονός ότι έχει ασκήσει λεκτική-ψυχολογική βία και για το πώς έχει αλλάξει. Η κατάθεση ψυχής του.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης (27/10) ο γνωστός κωμικός και stand up comedian Ζήσης Ρούμπος, ο οποίος παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πατριαρχία και για τον όρο “γυναικοκτονία”, ενώ αναφέρθηκε σε ένα κείμενο που είχε γράψει ο ίδιος λίγες μέρες μετά την δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο. Παρερμηνεύτηκε το κείμενό μου ως μια πρόσκληση για κουβέντα. Δεν ήταν για να κάνουμε διάλογο, ήταν μια κατάθεση ψυχής βιωματική. Δεν θα πω θεωρίες, αυτά που έγραψα τα έζησα όλα. Έζησα κι άλλα που δεν γράφονται, ούτε λέγονται και το εννοώ”, ανέφερε ο Ζήσης Ρούμπος και συνέχισε:

“Ήμουν από εκείνους που τους ενοχλούσε ο όρος “γυναικοκτονία” και αποφάσισα να κάτσω να το ψάξω, να δω γιατί με ενοχλεί. Αν ψάχνεις αυτά που σε ενοχλούν, το πιθανότερο είναι να βρεις κάτι που θα σε βοηθήσει. Αν χρησιμοποιήσεις τον όρο “γυναικοκτονία” το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να πάρουν λίγη παραπάνω δύναμη οι γυναίκες. Κι αυτό τελικά με ενοχλούσε. Ήμουν μέρος του προβλήματος. Σκέψου ένας άντρας που έχει μεγαλώσει με το “η γυναίκα είναι κατώτερη”, πώς το επιβεβαιώνει; Εγώ λοιπόν έχω ασκήσει βία ψυχολογική και λεκτική και χρειάστηκε να δουλέψω πάρα πολύ για να σκοτώσω το “τέρας”. Δεν ήταν εύκολο και δεν θέλω να το παίξω γκουρού. Ακόμα το δουλεύω κι είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που κλήθηκα να κάνω”.

Ο Ζήσης Ρούμπος μίλησε ακόμη για την σύζυγό του, εξηγώντας πόσο τον βοήθησε να μην εγκαταλείψει αυτό που κάνει, την ηθοποιία.

“Έχω την τύχη να λέω ότι είμαι ευτυχισμένος γιατί έχω αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου τη γυναίκα μου, η οποία έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα μαζί μου. Δουλέψαμε μαζί πολύ και είναι ένας από τους σημαντικούς λόγους που κάνω αυτή τη στιγμή τη δουλειά που κάνω. Ήταν αυτή που στήριξε εξ αρχής, και κάποια στιγμή πριν γίνω γνωστός στο ευρύ κοινό, πριν την τηλεόραση, θέλαμε να κάνουμε οικογένεια και της είπα δεν βγαίνει με την ηθοποιία, να το αφήσουμε να βρω μια δουλειά, και μου είπε μην τολμήσεις, γιατί αυτό που μου περιγράφεις δεν είναι ο άνθρωπος που ερωτεύτηκα”, δήλωσε.

Επίσης, ο αγαπημένος κωμικός μοιράστηκε το παράπονό του για έναν δραματικό ρόλο που περιμένει χρόνια να έρθει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα