Το 3D έγινε 1D

default image

nova
Την πολιτική “δεν δείχνω επεισόδια παρά μόνο τον αγώνα” κάπου την καταλαβαίνω. Σου λέει να προστατεύσω το προϊόν μου, οδηγία από την Uefa για τη μη προσβολή του αθλήματος κλπ.
Από την άλλη όμως υπάρχει και αντίλογος. Θα μπορούσε να τηρήσει τη γραμμή που έχει το δορυφορικό κανάλι αλλά παράλληλα να ενημερώσει λίγο καλύτερα. Θα μπορούσε μας πει τι γίνεται στο ΟΑΚΑ, να δείξει μακρινά πλάνα αν δεν θέλει να εστιάσει σε σπασμένα κεφάλια. Θα έπρεπε να ενημερώνει τακτικά τους τηλεθεατές, έστω προφορικά χωρίς εικόνα, για τα δυσάρεστα γεγονότα και όχι για το πρόγραμμα της nova για τα επόμενα 15 χρόνια. Νομίζω πως πρέπει να έχουν το δημοσιογραφικό καθήκον πάνω από όλα. Άσε που μετά τον αγώνα μας τα είπανε για τα έκτροπα.
Χθες οι πελάτες της nova απογοητεύτηκαν. Να βράσω το 3D και τους διαφορετικούς σχολιασμούς όταν δεν γίνεται το αυτονόητο.

Game of Thrones
Ψηφίστε τους αγαπημένους σας χαρακτήρες από τη σειρά Game of Thrones. Μέχρι την 1η Απριλίου, όπου και ξεκινά ο 2ος κύκλος, θα έχει βγει ο νικητής. Νάνος από μένα.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Και με θαυμαστικό στο τέλος. Είναι χειρότερο κι από αυτό του σημερινού Γαύρου.

Σινεμά
Το τρέιλερ του Prometheus. Θα πάρω!

Tweet: Add to Favorites
Κλέφτες.

Tumblr of the Day
Γάτα ο επιστήμονας.

Treasure Link
Dumb as a Blog.

Φωτό της ημέρας
Το πριν και μετά ενός ιστορικού μνημείου στη Σόφια. Εύγε στον καλλιτέχνη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα