Το party που θα βάλεις στο πρόγραμμά σου αυτή την εβδομάδα

Το party που θα βάλεις στο πρόγραμμά σου αυτή την εβδομάδα
Copyright Dimitris Dicky Bury

Κάτι ωραίο έρχεται την Πέμπτη 6 Ιουνίου στην Πλατεία Αβυσσηνίας.

Υπάρχουν ένα εκατομμύριο λόγοι που μας κάνουν να λατρεύουμε το καλοκαίρι. Ένας από αυτούς είναι το γεγονός πώς ο καιρός μας επιτρέπει να κάνουμε πράγματα που ενδεχομένως δεν μπορούσαμε στην “καρδιά” του χειμώνα.

Αν το ψάξεις, θα συνειδητοποιήσεις ότι γίνονται πολύ ωραία πράγματα στην πόλη. Events, εκδηλώσεις, παραστάσεις. Ή μάλλον όχι. Δεν χρειάζεται καν να το ψάξεις. Αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και όλο κάπου, κάπως, κάποτε θα δεις κάτι που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Με μια “βόλτα” στα social media, πέσαμε πάνω στο party της ΜΑΜΟΣ “Επαρτάρουμε Με Πάθος”.

Και μόνο από το μήνυμα επικοινωνίας, καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για κάτι που – αν μη τι άλλο – θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτό που θέλει να κάνει η μπύρα ΜΑΜΟΣ και φέτος είναι πάνω κάτω αυτό που έκανε με μεγάλη επιτυχία και πέρσι σε ένα event που τείνει να γίνει θεσμός: θέλει να γυρίσει τον χρόνο πίσω, προσκαλώντας τον κόσμο σε ένα open party με μουσική, ένα μοναδικό live, ατελείωτο κέφι, πολύ χορό και μπύρα. Όπως και να το κάνουμε η μπύρα είναι συνώνυμο του καλοκαιριού.

Το ραντεβού έχει δοθεί για την Πέμπτη 6 Ιουνίου και ώρα 20:00 στην Πλατεία Αβησσυνίας. Η μπύρα ΜΑΜΟΣ, με τη βοήθεια των “The Swingin’ Cats, των Bejeezus και του DJ Retro Eco έχει σκοπό να μας ταξιδέψει σε μια άλλη εποχή. Μια εποχή διαφορετική, πιο όμορφη, πιο ρομαντική, μια εποχή που όλα ήταν πιο αυθεντικά

Ακόμα και η πρόσκληση έχει αυτό το retro στοιχείο που δίνει ένα έξτρα ενδιαφέρον στα πάντα.

Αν είχες δώσει το παρών και στο περσινό party, θα ξέρεις ότι είναι κάτι που δεν χάνεται. Είναι το σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή, για τον πιο σωστό λόγο.

Το φανταζόμαστε κάπως έτσι: Με πολλά ρετρό στοιχεία, με “άρωμα” μιας άλλης εποχής. Μπερέδες, παντελόνια με τιράντες, αέρινες φούστες, χαμόγελα, κέφι και χρόνο. Πολύ χορό σε ρυθμούς twist και swing, σκηνές βγαλμένες από ταινίες μιας άλλης εποχής. Από αυτές που βλέπεις και σε πιάνει κάτι, ένα όμορφο συναίσθημα. Μπορεί να μην έχεις ζήσειαυτές, τις παλιές, τις αγνές εποχές, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να μπεις στο κλίμα, να νιώσεις για λίγο ότι το ρολόι έχει σταματήσει πολλές δεκαετίες πριν.

Αν θες να ζήσεις αυτό που περιγράψαμε πιο πάνω, το open party της ΜΑΜΟΣ είναι μια πολύ καλή ευκαιρία. Δεν χρειάζεται καν να ψάχνεις πού και πώς.Το καλοκαιρινό ραντεβού της αγαπημένης μπύρας είναι πραγματικότητα και ε-ε-έρχεται. Να είσαι εκεί.

Μπορείς να βρεις περισσότερες λεπτομέρειες για το party εδώ.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα