Το σόου της Victoria Secret ήταν για μια ακόμη χρονιά υπέρλαμπρο

default image

Γέμισε, για μια ακόμη χρονιά λάμψη, χρώματα, φτερά,πούπουλα, καλλιτέχνες και καλλονές η πασαρέλα της διασημότερης επίδειξης μόδας, χαρίζοντας μοναδική εμπειρία στο κοινό (Pics)

Ο γνωστός οίκος εσωρούχων, Victoria Secret, έχει αποδείξει ότι μπορεί να διοργανώσει τα καλύτερα σόου πάνω στην πασαρέλα, επιστρατεύοντας τις καλλονές που έχει καταφέρει να συμπεριλάβει στους “αγγέλους” της.

 

Όπως συνηθίζει ο διάσημος οίκος, προσέφερε και χθες στους θαυμαστές και το ανδρικό κοινό ένα φαντασμαγορικό σόου με πρωταγωνίστριες τις αιθέριες υπάρξεις που έκαναν το κοινό να παραμιλά.  

 

Είναι γνωστό ότι η συμμετοχή σε ένα από τα σόου της Victoria αποτελεί σταθμό και εισιτήριο για την καριέρα των μοντέλων, καθώς μόνο οι καλύτερες καταφέρνουν να κερδίσουν μια θέση ανάμεσα στου αγγέλους.

 

Πέρα από τα καταξιωμένα μοντέλα, που έχουν αποδείξει την αξία τους και ο κόσμος τις λατρεύει, όπως η Adriana Lima, η Candice Swanepoel και η Alessandra Ambrosio, που έχουν ταυτιστεί με τον οίκο εσωρούχων, ντεμπούτο έκαναν οι Gigi Hadid και Kendall Jenner.

 

Οι 20χρονες φίλες κατάφεραν να μαγνητίσουν τα βλέμματα περπατώντας στην πασαρέλα, προκαλώντας στους κριτικούς μόδας τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Η εκπρόσωπος της πιο συζητημένης οικογένειας του πλανήτη , Kendall Kardashian έκλεψε τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο σώμα της και με το εκθαμβωτικό χαμόγελό της στην παρθενική της εμφάνιση στην πασαρέλα. Ντυμένη με ένα κατακόκκινο σύνολο καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

 

Παράλληλα, την παράσταση έκλεψε και η Selena Gomez που τραγούδησε ένα από τα τελευταία της κομμάτια, φορώντας ένα άκρως αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα. 

 

Από το σόου έλλειπε η Rihanna που ακύρωσε την τελευταία στιγμή την εμφάνισή της στο σόου, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον 25χρονο Weeknd, που αποζημίωσε το κοινό τραγουδώντας την τελευταία επιτυχία του «Can’t Feel My Face».

 

Παρόλα αυτά, η Riri φρόντισε να ζητήσει συγνώμη για την απουσία της μέσω γραπτού μηνύματος λέγοντας: “Μακάρι να ήμουν εκεί μαζί σας. Σπάστε το απόψε. Θα σας δω την επόμενη φορά. Με αγάπη Rihanna”.

 

Το ακριβότερο κομμάτι της φετινής συλλογής είχε την τιμή να φορέσει, μετά τους θρυλικούς αγγέλους Gisele Bundchen, Heidi Klum, Tyra Banks, Adriana Lima, η 29χρονη  Lily Aldrige. Επρόκειτο για ένα στηθόδεσμο αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο κοσμούσαν 6.500 διαφορετικών ειδών πετράδια.

Το σύνολο ολοκλήρωσε η διαμαντένια ζώνη και το εσώρουχο που ήταν στολισμένο με 126 διαμάντια και άλλα 400 πολύτιμα πετράδια.

 

(Πηγή: DailyMail)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα