Το τελευταίο μήνυμα της Amy Winehouse

default image

Μέχρι την τελευταία στιγμή η Amy Winehouse νοιαζόταν για τους φίλους της. Ήθελε να ξέρει ότι εκείνοι είναι καλά πριν φύγει. Διαβάστε το μήνυμα που έστειλε σε στενό της φίλο λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή (Vids)

Λίγες ώρες πριν φύγει από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 27 ετών, το μοιραίο βράδυ της 23ης Ιουλίου, η διάσημη τραγουδίστρια Amy Winehouse έστειλε στον στενό της φίλο Kristian Marr μήνυμα στο κινητό του λέγοντας: “Θα είμαι εδώ για πάντα, αλλά είσαι καλά;” xxx

Έτσι, ήταν η Amy, λέει ο Kristian προσθέτοντας ότι πάντα νοιαζόταν περισσότερο για τους φίλους της από ότι για τον ίδιο της τον εαυτό.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ταλαντούχα τραγουδίστρια φαινόταν πού καλύτερα τις τελευταίες μέρες πριν πεθάνει, ενώ του είχε πει πως το πρόβλημα με τα ναρκωτικά το είχε αφήσει πίσω της.

Το σαββατοκύριακο η βαφτισιμιά της Amy, Dionne Bromfield τίμησε τη μνήμη της με τη συμμετοχή της στο φεστιβάλ “The Big Chill”, ερμηνεύοντας το “Love Is A Losing Game”.

Η Dionne, η οποία είχε σαν μέντορά της την Amy, μόλις έμαθε τη τραγική είδηση του θανάτου της, συντετριμμένη έγραψε στο Twitter: “Για πάντα στη καρδιά μου, θα σε αγαπώ για πάντα Amy”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα