Ξεκινά την Παρασκευή το 28ο Παζάρι Βιβλίου

Αγιασμός σήμερα σε όλα τα σχολεία της Αττικής για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.Στιγμιότυπα από το 41ο Γυμνάσιο Αθηνών,Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Αγιασμός σήμερα σε όλα τα σχολεία της Αττικής για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.Στιγμιότυπα από το 41ο Γυμνάσιο Αθηνών,Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου - Οι τιμές των βιβλίων ξεκινούν από μόλις ένα ευρώ

Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά το Παζάρι Βιβλίου στην Πλατεία Κοτζιά (Δημαρχείο Αθήνας), σε συνεργασία με τη UNICEF, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).

Από την ερχόμενη Παρασκευή 19 Ιανουαρίου και για 24 ημέρες (έως και την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου) θα λάβει χώρα στην Πλατεία Κοτζιά το μεγαλύτερο και πλέον οργανωμένο Παζάρι Βιβλίου στην πόλη των Αθηνών, με κεντρικό σύνθημα «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου».

Το Παζάρι Βιβλίου είναι η θεσμοθετημένη εκδήλωση, που διοργανώνεται εδώ και είκοσι δύο πλέον έτη προσφέροντας στο αναγνωστικό κοινό χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές, που αρχίζουν από μόλις 1 ευρώ!

Στο 22ο Παζάρι Βιβλίου 2018, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχουν εκδότες από όλη την Ελλάδα (μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων), προσφέροντας πάνω από 9.000 τίτλους βιβλίων, σε τιμές που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής. Σε μία σύγχρονη, υπαίθρια, στεγασμένη και θερμαινόμενη εγκατάσταση, το αθηναϊκό, και όχι μόνο, αναγνωστικό κοινό έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί αξιόλογα  βιβλία από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων, όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες.

Όσοι αναγνώστες επισκεφθούν το Παζάρι, θα έχουν τη ευκαιρία να αγοράσουν αξιόλογα βιβλία σε τιμές έκπληξη!

Το 22ο Παζάρι Βιβλίου 2018, στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), θα λειτουργεί καθημερινά από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το βράδυ από 19 Ιανουαρίου έως και 11 Φεβρουαρίου 2018.

Η είσοδος βρίσκεται επί της οδού Αθηνάς (μπροστά από το Παλιό Δημαρχείο) και είναι ελεύθερη για όλους.

Info

Πλατεία Κοτζιά, Δημαρχείο Αθήνας

19 Ιανουαρίου – 11 Φεβρουαρίου 2018

Ανοιχτά καθημερινά, Σάββατα και Κυριακές από 9 πρωί έως 9 βράδυ

200 εκδότες – 400.000 βιβλία – τιμές από 1 €

Διοργάνωση: Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.)

Ξεκινά την Παρασκευή το 28ο Παζάρι Βιβλίου
ΑΦΙΣΑ / ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΟ
SHARE: