Ξέρουμε πού θα είναι το καλοκαίρι ο Νίκος Αλιάγας

(AP Photo/Francois Mori)
(AP Photo/Francois Mori) AP

Ο Νίκος Αλιάγας θα αφιερώσει επτά επεισόδια της εκπομπής που έχει στο πιο δημοφιλές τηλεοπτικό σταθμό της Γαλλίας, σε ένα συγκεκριμένο νησί της Ελλάδας, όπου θα βρεθεί στα τέλη του Ιουνίου.

Φέτος συμπληρώθηκαν 30 χρόνια, από την κυκλοφορία της ταινίας “Απέραντο Γαλάζιο” που έκανε την Αμοργό προορισμό για όλον τον πλανήτη. Την έκανε προορισμό και για τους λάτρεις της ελεύθερης κατάδυσης, που δεν έχασαν την ευκαιρία πέρυσι, να παραστούν στο πρώτο Διεθνές Τουρνουά «Authentic Big Blue”.

Ξέρουμε πού θα είναι το καλοκαίρι ο Νίκος Αλιάγας

Στη δεύτερη χρονιά της διοργάνωσης (16-23/9), που θα συμπέσει με την “Εβδομάδα Γαστρονομίας Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων”, αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση. Ως προς αυτό δεσμεύτηκε να βοηθήσει ο Νίκος Αλιάγας. Ο πετυχημένος παρουσιαστής της γαλλικής τηλεόρασης, θα ταξιδέψει στο νησί των Κυκλάδων στα τέλη του Ιουνίου, ώστε να κάνει τα γυρίσματα για την εκπομπή του, το “50' Inside” που προβάλλεται στο ΤF1, τον πιο δημοφιλές τηλεοπτικό σταθμό της Γαλλίας.

ADVERTISING

Ο Αλιάγας συνηθίζει να βγαίνει από τα στούντιο κάθε καλοκαίρι και να ταξιδεύει σε έναν προορισμό, όπου θεωρεί πως υπάρχει κάτι το ενδιαφέρον να παρουσιάσει στο κοινό του. Για πρώτη φορά επιλέγει την Ελλάδα και την Αμοργό, όπου θα δημιουργήσει επτά επεισόδια. Αυτά θα προβληθούν μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου, κάθε Σάββατο.

SHARE:

24Media Network