Γιώργος Αμυράς: Restart στο Ποτάμι με πλαίσιο συνεργασιών

Γιώργος Αμυράς: Restart στο Ποτάμι με πλαίσιο συνεργασιών
Ο βουλευτής Γιώργος Αμυράς, το Ποτάμι Eurokinissi

Απόφαση - κλειδί θεωρεί ο βουλευτής Γιώργος Αμυράς ότι έλαβε το Ποτάμι, προχωρώντας άμεσα στην επεξεργασία πλαισίου για συνεργασίες, στη βάση του οποίου μπορούν να γίνουν ακόμα και προεκλογικές συζητήσεις με άλλα κόμματα.

“Τί αποφασίσαμε χθες; Restart στο Ποτάμι, με συνέδριο και όλα τα υπόλοιπα, αλλά το ουσιαστικό είναι ότι αποφασίσαμε – και μέσα στον Ιούλιο – να ετοιμάσουμε πλαίσιο συνεργασιών. Δηλαδή, για να σταματήσουν να μας ρωτούν αν θα πάμε με τη ΝΔ ή με τον ΣΥΡΙΖΑ, θα βγάλουμε ένα κείμενο που θα λέει ότι θα συνεργαστούμε με εκείνον που θα αποδεχθεί τα εξής βασικά: α)ελληνικό δημόσιο διαφορετικό β)αμοιβαία χειραφέτηση Εκκλησίας-κράτους γ)ιδιωτικά πανεπιστήμια και λοιπά και λοιπά… Έτσι θα γίνεται από εδώ και πέρα η κουβέντα με το Ποτάμι για ενδεχόμενες συνεργασίες”, δήλωσε ο βουλευτής Γιώργος Αμυράς στο Ραδιόφωνο 24/7 και στην εκπομπή “βρε καλώς τους” με τους Αντώνη Φουρλή και Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του Γιώργου Αμυρά για τις εξελίξεις στο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, στο Ραδιόφωνο 24/7.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα