Κίνδυνος χρεοκοπίας για τη ΔΕΗ

Κίνδυνος χρεοκοπίας για τη ΔΕΗ
Γραφεία της ΔΕΗ Eurokinissi

Ο πρόεδρος της ΕΔΟΠ/ΔΕΗ Γιώργος Μπίτζας, μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχείρηση και επέρριψε ευθύνες διαχρονικά στις πολιτικές που ακολουθήθηκαν. "Στα 2,5 - 3 δις έχουν φτάσει τα χρέη προς τη ΔΕΗ" είπε.

“Στα 2,5 – 3 δις έχουν φτάσει τα χρέη προς τη ΔΕΗ” δήλωσε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6, ο Γιώργος Μπίτζας πρόεδρος της ΕΔΟΠ/ΔΕΗ.

Ο κ. Μπίτζας είπε ότι οι οφειλές ξέφυγαν τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, καθώς -κατά τον ίδιο- δόθηκε η εντύπωση στους πολίτες ότι ακόμη και αν δεν πληρώνουν, δεν θα κοπεί το ρεύμα.

Χαρακτήρισε δύσκολη την κατάσταση στην Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα ρευστότητας και επέρριψε ευθύνες διαχρονικά στις πολιτικές που ακολουθήθηκαν, συνδυαστικά με την στρατηγική κατάργησης των μονοπωλίων.

“Αν χρεοκοπήσει η ΔΕΗ θα χρεοκοπήσει όλη η χώρα” σημείωσε χαρακτηριστικά και μίλησε για φιέστες που γίνονται και χορηγίες που δίνονται, οι οποίες -όπως είπε- είναι αδιανόητες για τη δεινή οικονομική θέση της επιχείρησης.

“Νοικιάσανε τσάρτερ για να πάνε στην Ιταλία και να εγκαινιάσουν έργο που έχει γίνει εδώ και τρία χρόνια” κατήγγειλε στο σταθμό μας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version