Σάκης Παπαδόπουλος: Η στάση Καμμένου προσομοιάζει με αυτών που οργανώνουν συλλαλητήρια

Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015, του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα μέτρα, εν όψει της πρώτης αξιολόγησης του μνημονιακού προγράμματος.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015, του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα μέτρα, εν όψει της πρώτης αξιολόγησης του μνημονιακού προγράμματος. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Βολές για την στάση του υπουργού Εθνικής Αμυνας και Προέδρου των ΑΝΕΛ στο Σκοπιανό εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7.

"Να θυμίσω ότι η θέση του Πάνου Καμμένου για το μακεδονικό προσομοιάζει με αυτούς που οργανώνουν τα συλλαλητήρια...Ολοι εμείς, που θέλουμε να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι για τα μεγάλα ζητήματα της χώρας, πρέπει αυτό να ταιριάζει και με την προσωπική μας στάση", δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος στο Ραδιόφωνο 24/7, στην εκπομπή "βρε καλώς τους" με τους Αντώνη Φουρλή και Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Ταυτόχρονα, ο κύριος Παπαδόπουλος - ένας από τους 36 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ζήτησαν άμεση σύγκληση της Κ.Ο. προκειμένου να ενημερωθούν για τις δεσμεύεις που περιλαμβάνει το Πολυνομοσχέδιο - εξηγεί το κοινό αίτημα ενόψει της διαπραγμάτευσης για τη μεταμνημονιακή περίοδο και το χρέος.

"Ζητάμε αναλυτική ενημέρωση για όλα τα ζητήματα που είναι μπροστά μας μέχρι η Ελλάδα να μπορέσει να βγει από τη μνημονιακή κηδεμονία. Και ζητάμε να έχουμε και εμείς λόγο", λέει ο Σάκης Παπαδόπουλος.

Ακούστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη του Σάκη Παπαδόπουλου στο Ραδιόφωνο 24/7.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Σκοπιανό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σκοπιανό: Συμφωνία τώρα - λύση το φθινόπωρο

Τσίπρας: Η λιτότητα τελειώνει, 700 εκ ευρώ φοροελαφρύνσεις το 2019

Τσίπρας καλεί Ευρώπη να δώσει λύση για την Ελλάδα με το βλέμμα στην Ιταλία

SHARE: