Τιμές στα ύψη

Τιμές στα ύψη
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ/PHASMA/Μ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Phasma

Από τα μεσάνυχτα ισχύουν οι νέες τιμές στους σταθμούς διοδίων μεταξύ Λαμίας και Θεσσαλονίκης. Δείτε τι θα πληρώνουν όσοι οδηγοί δεν σηκώνουν τις μπάρες. Μεγάλη συμμετοχή στις χθεσινές κινητοποιήσεις

Νέες αυξημένες τιμές ισχύουν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής στα διόδια Πελασγίας, Μοσχοχωρίου, Μακρυχωρίου, Πυργετού και Λεπτοκαρυάς που διαχειρίζεται η κοινοπραξία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου».

Ειδικότερα, τα ΙΧ θα καταβάλλουν στην Πελασγία 2,60 ευρώ, στο Μοσχοχώρι 2,90 ευρώ, στο Μακρυχώρι 1 ευρώ, στον Πυργετό 2,30 και στη Λεπτοκαρυά 3,10.

Στα μεσαία φορτηγά οι τιμές ξεκινούν από 6,40 μέχρι 7,60 και στα μεγάλα φορτηγά από 8,90 μέχρι 10,70 ευρώ.

Σημειώνεται ότι χθες εκατοντάδες μέλη του κινήματος ενάντια στα διόδια άνοιξαν χθες τις μπάρες σε πολλούς σταθμούς διοδίων της χώρας με σύνθημα “Οι εθνικοί δρόμοι είναι δημόσια περιουσία – Σπρώξτε τη μπάρα. Μη πληρώνεις κι εσύ!”.

Από την Τρίπολη μέχρι τη Θεσσαλονίκη άνοιγαν οι σταθμοί των διοδίων ο ένας μετά τον άλλο  από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα, λόγω της πανελλαδικής κινητοποίησης κατά των τσουχτερών τιμών.

Οι διερχόμενοι οδηγοί περνούσαν χωρίς να πληρώνουν διόδια στην ανατολική Πελοπόννησο ενώ στις 17.15 οι πολίτες που σήκωσαν τις μπάρες αποχώρησαν. Ανάλογες κινητοποιήσεις έγιναν και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα