ΣΤΑΘΗΣ ΛΙΒΑΘΙΝΟΣ

Ο Στάθης Λιβαθινός είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του Πέλου Κατσέλη και της Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε σκηνοθεσία στο Κρατικό Ινστιτούτο Θεάτρου της Μόσχας, από όπου αποφοίτησε αριστούχος με Μ.Α. Εργάστηκε ως ηθοποιός με το Ελληνικό Λαϊκό Θέατρο του Μάνου Κατράκη (1981-83). Την περίοδο 1991-1997 συμμετείχε ως ηθοποιός σε παραστάσεις του Θεάτρου Αμόρε, του Θεάτρου Εξαρχείων και του Θεάτρου Αθηνών.

Ο Στάθης Λιβαθινός

Απάντηση Λιβαθινού στις καταγγελίες για μισαναπηρισμό

Με σημερινή επιστολή του, που συνυπογράφεται από τον τέως αναπληρωτή καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, ο σκηνοθέτης καταθέτει την δική του αντίληψη επί του επίμαχου θέματος.

Ο Στάθης Λιβαθινός

Στάθης Λιβαθινός προς σπουδαστές: "Συγγνώμη αν τυχόν πλήγωσα κάποια ή κάποιον από σας"

Ο Στάθης Λιβαθινός στην παραίτησή του ζητά συγγνώμη από τους σπουδαστές της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου για τη συμπεριφορά του. "Η όποια αυστηρότητα μου δεν έκρυβε τίποτα περισσότερο από έγνοια και αγωνία ώστε να αποκτήσετε τα απαραίτητα εφόδια για την μελλοντική σας πορεία στο θέατρο" αναφέρει.

Ο σκηνοθέτης Στάθης Λιβαθινός

Στάθης Λιβαθινός στο News 24/7: "Δεν έχω υποβάλλει παραίτηση από τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου"

Ο Στάθης Λιβαθινός διέψευσε σε δήλωσή του στο News 24/7 τα σενάρια που τον θέλουν να υποβάλει την παραίτησή του από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Η ανακαινισμένη αίθουσα του Εθνικού Θεάτρου

Το Εθνικό Θέατρο στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης των Θεάτρων της Ευρώπης

Στόχος της Ένωσης είναι η ανάπτυξη μιας κοινής ευρωπαϊκής θεατρικής πολιτικής που προωθεί το θέατρο και το ρόλο του στις ευρωπαϊκές κοινωνίες και η υποστήριξη νέων καλλιτεχνών