Γιώργος Στεργίου και Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος “φαβορί” για τη θέση του Γραμματέα της ΝΔ

Γιώργος Στεργίου και Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος “φαβορί” για τη θέση του Γραμματέα της ΝΔ
Στιγμιότυπο από τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς Eurokinissi

Ο Σάκης Μελιτσιώτης, νυν Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος κόμματος, προορίζεται για Γραμματέας της Βουλής.

Η υπουργοποίηση του Λευτέρη Αυγενάκη στην κρίσιμη θέση του υπεύθυνου για τον αθλητισμό ανοίγει θέμα επιλογής Γραμματέα του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Παρότι οι οριστικές αποφάσεις για τον διάδοχο του Λευτέρη Αυγενάκη δεν έχουν ακόμα ληφθεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτουν τα «Παιχνίδια Εξουσίας», «φαβορί» για τη θέση του Γραμματέα του κυβερνώντος κόμματος είναι δύο πρόσωπα, ο Γιώργος Στεργίου και ο Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος.

Ο Γιώργος Στεργίου είναι υπεύθυνος Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, με μεγάλη εκτίμηση από τον πρωθυπουργό για τη δουλειά που έκανε για τη διαμόρφωση του κυβερνητικού προγράμματος του κόμματος, ενώ είναι στενός συνεργάτης του Κωστή Χατζηδάκη.

Ο Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος, που εκλέχτηκε πρώτος σε σταυρούς στην ψηφοφορία για την εκλογή Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, είναι ένας από τους έμπιστους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ στηρίζεται και από στελέχη όπως ο Θανάσης Νέζης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για Γραμματέας της Βουλής προορίζεται ο Σάκης Μελιτσιώτης, νυν Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος κόμματος.

Όλα δείχνουν, επίσης, ότι τουλάχιστον σε δεύτερο χρόνο θα καταργηθούν και οι θέσεις των αντιπροέδρων του κόμματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version