Μακράν της πραγματικότητας όσοι ποντάρουν σε σύγκρουση Αλέξη Τσίπρα – Προκόπη Παυλόπουλου

Μακράν της πραγματικότητας όσοι ποντάρουν σε σύγκρουση Αλέξη Τσίπρα – Προκόπη Παυλόπουλου
Φωτό αρχείου: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Προεδρικό Μέγαρο Eurokinissi

Την Δευτέρα ή την Τρίτη αποστέλλεται στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το Προεδρικό Διάταγμα για τον ορισμό της νέας ηγεσίας της Δικαιοσύνης.

Μακράν της πραγματικότητας είναι όσοι ποντάρουν σε διατάραξη των σχέσεων του πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με αφορμή τον ορισμό της ηγεσίας της Δικαιοσύνης- και αυτό, ανεξαρτήτως της απόφασης που θα λάβει ο ανώτατος άρχοντας για το θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες των «Παιχνιδιών Εξουσίας» το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα θα αποσταλεί στην Προεδρία της Δημοκρατίας το πιθανότερο την προσεχή Δευτέρα και το αργότερο την Τρίτη.

Όπως είναι φυσικό, ο Προκόπης Παυλόπουλος θα ανακοινώσει την απόφασή του μετά την 30 Ιουνίου, στο πλαίσιο του ρυθμιστικού του ρόλου, των προβλέψεων του Συντάγματος και των ιδιαιτεροτήτων της προεκλογικής περιόδου.

Πρόσωπα που γνωρίζουν, πάντως, τις προθέσεις των δυο ανδρών είναι κατηγορηματικά στο ότι πλανώνται πλάνην οικτράν όσοι ποντάρουν σε σύγκρουση του Προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού, οι σχέσεις των οποίων εξακολουθούν να βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο, παρά την προσπάθεια να δημιουργηθούν σκιές από την υπόθεση του ορισμού της νέας ηγεσίας της Δικαιοσύνης. Το ίδιο καλές, μάλιστα, είναι και οι σχέσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα