Με εντολή Όλγας ανοίγουν όλες οι κάμερες – εντός 15 ημερών το πόρισμα

Με εντολή Όλγας ανοίγουν όλες οι κάμερες – εντός 15 ημερών το πόρισμα
Όλγα Γεροβασίλη Eurokinissi

Οργή της υπουργού Προστασίας του Πολίτη κατά των υπευθύνων της ΕΛΑΣ και το νέο «αιφνιδιασμό» της ΕΛΑΣ

«Εγώ δεν τα έχω με τον Ρουβίκωνα, τα έχω με τους υπεύθυνους αστυνομικούς» έλεγε σε πηγαδάκι η υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφερόμενη στην επίθεση με μπογιές της αναρχικής ομάδας στη Βουλή, σε ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα κτίρια στο κέντρο της πόλης.

Η Όλγα Γεροβασίλη φέρεται οργισμένη με το φιάσκο και, σύμφωνα με πληροφορίες των «Παιχνιδιών Εξουσίας», έδωσε εντολή στην ηγεσία της ΕΛΑΣ να επισπευστεί το πόρισμα από την ΕΔΕ και να παραδοθεί στην ίδια εντός 15 ημερών.

Παράλληλα έδωσε εντολή να ανοίξουν και να ερευνηθούν όλες οι κάμερες στην περιοχή που μπορεί να οδηγήσουν στις ευθύνες όλων των αρμοδίων για την επίθεση στη Βουλή. Πολύ περισσότερο που υπήρχε προειδοποίηση για αυξημένα μέτρα προστασίας καθώς υπήρχαν πληροφορίες για επίθεση ακτιβιστικών οργανώσεων στο Κοινοβούλιο.

Όσον αφορά στη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 ότι ο Φρούραρχος της Βουλής θα έπρεπε ήδη να έχει απομακρυνθεί από τη θέση του , η υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισημαίνει ότι τις ευθύνες θα τις αποδώσει η ίδια, αναλόγως και του τι θα δείξει το πόρισμα…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version