Το “όχι” του Γιάννη Μανιάτη για τη θέση του προέδρου της ΔΕΗ

Το “όχι” του Γιάννη Μανιάτη για τη θέση του προέδρου της ΔΕΗ
O πρώην "πράσινος" υπουργός Γιάννης Μανιάτης Eurokinissi

Άρνηση και από τον Νίκο Καραμούζη. Η κυβέρνηση εντός του αμέσως επόμενου διαστήματος καταλήγει στο διάδοχο του Μανώλη Παναγιωτάκη.

Το απόγευμα της Κυριακής, με ανάρτησή του στο facebook, ο πρώην «πράσινος» υπουργός Γιάννης Μανιάτης διέψευσε τις φήμες ότι έχει συμφωνήσει να αναλάβει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ.

Τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έγιναν διαπραγματεύσεις για τη συγκεκριμένη θέση και με τον κορυφαίο τραπεζικό στέλεχος Νίκο Καραμούζη, οι οποίες ωστόσο δεν είχαν θετική κατάληξη.

Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής», αρνήσεις υπήρχαν και από τον Ευθύμιο Βιδάλη, τον Αναστάσιο Γκαρή, τον Γιάννη Καρακαδά, τον Γιώργο Σπανούδη, τους οποίους φέρεται να βολιδοσκόπησε ο υπουργός Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, αλλά και από τους πρώην υπουργούς Οικονομικών Γιάννη Παπαθανασίου και Γιώργο Αλογοσκούφη. Η κυβέρνηση, ωστόσο, φέρεται αποφασισμένη να ανακοινώσει άμεσα το όνομα του διαδόχου του Μανώλη Παναγιωτάκη, καθώς ο Κωστής Χατζηδάκης αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα να ξεκινήσει άμεσες ενέργειες προκειμένου να πραγματοποιήσει τις κινήσεις του για την ΔΕΗ.

Η ανάρτηση του Γιάννη Μανιάτη:

Παιδιά χαλαρώστε! Αμέσως μετά τις εκλογές δήλωσα ότι με μεγάλη χαρά επιστρέφω στα ακαδημαϊκά μου καθήκοντα. Όμως, τις τελευταίες μέρες, διάφοροι άσπονδοι «φίλοι», τροφοδοτούν δημοσιογράφους με ανύπαρκτα σενάρια περί δήθεν ανάληψης καθηκόντων Προέδρου της ΔΕΗ, ή άλλου μεγάλου δημόσιου φορέα. Παρά το ότι έχω διαψεύσει οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση στους πάνω από 15 δημοσιογράφους που με ρώτησαν, η ιστορία συνεχίζεται…

Για να τελειώνουμε λοιπόν με τις ευφάνταστες διαρροές καλοθελητών, ενημερώνω ότι τις επόμενες μέρες θα κάνω με τη Βίκυ και τη Μαρία, διακοπές στην Κρήτη και στη συνέχεια θα απολαύσω τις υπέροχες παραλίες της Αργολίδας.

Καλό καλοκαίρι σε όλους.

Ραντεβού το Σεπτέμβρη, στα αμφιθέατρα του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version