Με ομιλία – πλατφόρμα Τσίπρα το τριήμερο Φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Με ομιλία – πλατφόρμα Τσίπρα το τριήμερο Φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ
MotionTeam

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει την ερχόμενη Κυριακή και θα παρουσιάσει τις αποφάσεις για το μετασχηματισμό του κόμματος, καθώς θα έχει προηγηθεί το διήμερο 27 και 28 Σεπτεμβρίου θα συνεδριάσει πριν το Φεστιβάλ η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και θα παρουσιαστεί η πολιτική Διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Ομιλία πλατφόρμα για το μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την αντιπολιτευτική του στρατηγική, θα απευθύνει την προσεχή Κυριακή ο Αλέξης Τσίπρας, στη λήξη του τριήμερου Φεστιβάλ “Σπούτνικ” (27 και 28 Σεπτεμβρίου) που διοργανώνει η Νεολαία του κόμματος.

Το πρωί του Σαββάτου και της Κυριακής, άλλωστε, θα προηγηθεί η συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής που θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να επικεντρώνονται αυτή τη στιγμή στη λειτουργία του e-ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στους τομείς αυτοκριτικής- καθώς η παραδοχή λαθών συνδέονται ευθέως με τα πρόσωπα που είχαν κληθεί να υπηρετήσουν τους συγκεκριμένους τομείς από κυβερνητικές θέσεις- ενώ θα παρουσιαστεί  και η Διακήρυξη του κόμματος.

Στο Φεστιβάλ θα υπάρχει και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, καθώς την Παρασκευή αναμένεται  να αποτελέσει πόλο έλξης ο θρύλος της ρέγκε- και επί χρόνια πολιτικός ακτιβιστής- Max Romeo από την Τζαμάικα, το Σάββατο οι Nigtstalker, οι Καλιφορνέζοι και οι Nebula Okwaho, ενώ το Σάββατο, μεταξύ άλλων, θα παρουσιαστούν οι Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώργος Μαργαρίτης, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης και Παντελής Κυραμαργιός.

Το τριήμερο, αναμένεται να γίνουν και σημαντικές συζητήσεις. Μεταξύ αυτών, το Σάββατο, η “Αυγή” διοργανώνει εκδήλωση με θέμα “1821-2021: Τι θα γιορτάσουμε στα 200 χρόνια από την επανάσταση”, στην οποία συμμετέχουν οι Σία Αναγνωστοπούλου, Αντώνης Λιάκος, Τριαντάφυλλος  Πετρίδης και Νίκος Φίλης, ενώ θα συντονίζει ο διευθυντής της εφημερίδας Άγγελος Τσέκερης. Θα υπάρξουν επίσης συζητήσεις για την κλιματική αλλαγή, την έμφυλη βία στη δημόσια σφαίρα, παρουσίαση βιβλίων κοκ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version