"Ουδέποτε έχω αποδεχθεί να διατελέσω ρόλο επικεφαλής του σχετικού πολιτικού εγχειρήματος"

"Ουδέποτε έχω αποδεχθεί να διατελέσω ρόλο επικεφαλής του σχετικού πολιτικού εγχειρήματος"

"Καμιά απολύτως ακροδεξιά τάση δεν με χαρακτηρίζει ως προσωπικότητα". Τι δηλώνει σε επιστολή της η γνωστή δικηγόρος για το ρεπορτάζ του news24/7 και η απάντηση των "Παιχνιδιών Εξουσίας"

Από την κυρία Αριάδνη Νούκα λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή με αφορμή το ρεπορτάζ των «Παιχνιδιών Εξουσίας» με τίτλο «Το βράδυ της Τρίτης το τελικό ραντεβού για τον εκλογικό συνασπισμό της άκρας δεξιάς».

Η επιστολή της κυρίας Νούκα αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητέ κ. Βασίλη Σκουρή

Σε σημερινό δημοσίευμα της ηλεκτρονικής σελίδας News247 με τίτλο “Το βράδυ της Τρίτης το τελικό ραντεβού για τον εκλογικό συνασπισμό της άκρας δεξιάς” αναφέρετε μεταξύ άλλων, ότι, το πρόσωπο μου συζητείται προκειμένου να τεθεί επικεφαλής του εγχειρήματος.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε έχω αποδεχθεί να διατελέσω ρόλο επικεφαλή του σχετικού πολιτικού εγχειρήματος.

Λυπούμαι ιδιαίτερα για την μη επιβεβαίωση των πληροφοριών σας, όσο αφορά το πρόσωπο μου, πριν την δημοσίευση τους, διότι κατά τον τρόπο σύνταξης του συγκεκριμένου δημοσιεύματος, καταλείπεται η εντύπωση συναίνεσης και αποδοχής εκ μέρους μου, ιδιαίτερα όπως τέθηκε στον εναρκτήριο πλαίσιο αυτού.

Επισημαίνω δε, ότι, σαφώς και διακατέχομαι από αυξημένη εθνική ευαισθησία, έχοντας λάβει μέρος στον αγώνα για την Μακεδονία μας και κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά καμία απολύτως ακροδεξιά τάση δεν με χαρακτηρίζει, ως άνθρωπο και προσωπικότητα, καθώς κατά την προσφιλή μέθοδο πολλών, όπως γνωρίζετε, αποτελεί εργαλείο σπίλωσης και στιγματισμού.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας παρακαλώ, όπως δημοσιεύσετε άμεσα την παρούσα και να εξαλείφθεί πάραυτα το όνομα μου από το δημοσίευμα

ΑΡΙΑΔΝΗ ΝΟΥΚΑ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ”

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ "ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ"

Ευχαριστούμε την κυρία Νούκα για την επιστολή της, την οποία και δημοσιεύουμε αυτούσια και άμεσα.

Πουθενά όμως δεν αναφέρουμε, ούτε αφήνουμε να εννοηθεί, ότι έχει αποδεχθεί να διατελέσει ρόλο επικεφαλής του σχετικού πολιτικού εγχειρήματος, παρά μόνο ότι το όνομά της συζητείται, κάτι που εμμέσως πλην σαφώς παραδέχεται και η ίδια, ενώ ο υπογράφων έχει επιβεβαιώσει από δυο τουλάχιστον πρωταγωνιστές.

Κρατάμε επίσης με ενδιαφέρον την επισήμανσή της ότι «σαφώς και διακατέχομαι από αυξημένη εθνική ευαισθησία, έχοντας λάβει μέρος στον αγώνα για την Μακεδονία μας και κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά καμία απολύτως ακροδεξιά τάση δεν με χαρακτηρίζει, ως άνθρωπο και προσωπικότητα, καθώς κατά την προσφιλή μέθοδο πολλών, όπως γνωρίζετε, αποτελεί εργαλείο σπίλωσης και στιγματισμού».

Και πάλι ευχαριστούμε για την επιστολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το βράδυ της Τρίτης το τελικό ραντεβού για τον εκλογικό συνασπισμό της άκρας δεξιάς

SHARE: