Οι παθογένειες του παλαιού πολιτικού συστήματος “γοητεύουν” όλο και περισσότερο κάποιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Οι παθογένειες του παλαιού πολιτικού συστήματος “γοητεύουν” όλο και περισσότερο κάποιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Από την πορεία για το Πολυτεχνείο. Eurokinissi

Μέλη της ΚΟ διαμαρτύρονται γιατί δεν υπήρχαν και οι ίδιοι στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν από τη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα στην πορεία του Πολυτεχνείου! Ακόμα δεν έχει λήξει το θέμα με την καταβολή μέρους της αποζημίωσης ορισμένων βουλευτών (ο ένας στους τρεις) στο κόμμα. “Λήξαν” θεωρείται το θέμα του βουλευτή Σερρών που κατηγορήθηκε για παρουσία σε ετήσιο μνημόσυνο ...δωσιλόγων!

Οι παθογένειες και αρνητικά φαινόμενα του παλαιού πολιτικού συστήματος φαίνεται να “γοητεύουν” πολύ γρήγορα κάποια μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Βουλευτές, για παράδειγμα, διαμαρτυρήθηκαν γιατί δεν ήταν και οι ίδιοι στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν ή μοιράστηκαν από την Κουμουνδούρου, δίπλα από τον Αλέξη Τσίπρα στην πορεία του Πολυτεχνείου!

Την ίδια στιγμή “λήξαν” θεωρείται, μετά τις εξηγήσεις που έδωσε και ο ίδιος στην Όλγα Γεροβασίλη, ο βουλευτής Σερρών του κόμματος Λευτέρης Αβραμάκης, που κατηγορείται για την παρουσία του, έστω και για λίγο, σε ετήσιο μνημόσυνο μελών δωσιλογικής οργάνωσης (ΠΑΟ) στην περιοχή του! Οι ευθύνες του, ωστόσο, όπως και ο παλαιοκομματικός τρόπος που έδρασε, θεωρούνται δεδομένες, πλην όμως κάποιοι επιμένουν πως το θέμα εκμεταλλεύονται και οι ανταγωνιστές του για τη θέση του βουλευτή του νομού!

Επιπλέον, ακόμα δεν έχει αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τους βουλευτές που αρνούνται- όπως έχουν αποφασίσει τα αρμόδια όργανα και όπως έχουν δεσμευτεί και οι ίδιοι ταυτόχρονα με την υποψηφιότητά τους- να παραχωρήσουν στο κόμμα μέρος του μισθού τους, αλλά και έναν επιστημονικό συνεργάτη τους! Η άρνησή τους εξακολουθεί να προκαλεί τους βουλευτές που έχουν αμέσως παραχωρήσει το μέρος της αποζημίωσης τους και συνεργάτες τους, καθώς αισθάνονται ότι υπάρχουν στελέχη δυο ταχυτήτων και ότι οι ίδιοι είναι …(χρησιμοποιούν εδώ την πιο διαδομένη λέξη της νεοελληνικής γλώσσας).

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κοινοβουλευτική Ομάδα δεν έχει ακόμα συνεδριάσει, με αρμόδια στελέχη να υπογραμμίζουν πως στην πρώτη συνεδρίαση θα πρέπει να συζητήσει και να λύσει και αυτά τα ζητήματα. Ζητήματα που και αυτά, όπως και πολλά άλλα, έχουν μεταφερθεί προς αντιμετώπιση στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version