Περιοδεία στην Κρήτη και ομιλία στα Χανιά μετά το Πάσχα

Περιοδεία στην Κρήτη και ομιλία στα Χανιά μετά το Πάσχα
Αλέξης Τσίπρας Eurokinissi

Στόχος να επισκεφθεί ο πρωθυπουργός έως τις ευρωεκλογές και τις 13 περιφέρειες της χώρας.

Περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποιεί την επόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ξεκινώντας την προεκλογική εκστρατεία για τις ευρωεκλογές, αλλά και ενισχύοντας τους υποψηφίους του κόμματός του στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σαν στόχο στην Κρήτη την συσπείρωση των ψηφοφόρων του, καθώς στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις είχε «λεηλατήσει» το ΠΑΣΟΚ, ενώ τώρα εμφανίζει φυγόκεντρες τάσεις.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στα Χανιά, σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ενώ θα πραγματοποιήσει και περιοδεία στο νησί, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει ως Περιφερειάρχη τον Σταύρο Αρναουτάκη, που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και ο οποίος εκτιμάται ότι θα εκλεγεί πιθανότατα και από τον πρώτο γύρο.

Ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος μεταξύ άλλων και από τον Χρίστο Σπίρτζη, θα επισκεφθεί αρχικά την Δυτική Κρήτη και να δει από κοντά τις πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία των περασμένων μηνών, ενώ θα μεταβεί στην Ανατολική Κρήτη για να εγκαινιάσει τον δρόμο Ηράκλειο – Μεσαρά και τον δρόμο Χερσόνησος – Γούβες, ενώ στο Λασίθι θα εγκαινιάσει την Γέφυρα Χαμεζίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα