Πλατφόρμα για το μέλλον του ΚΙΝΑΛ από τον Σταμάτη Μαλέλη στην ΚΠΕ του κόμματος

Πλατφόρμα για το μέλλον του ΚΙΝΑΛ από τον Σταμάτη Μαλέλη στην ΚΠΕ του κόμματος
Σταμάτης Μαλέλης Eurokinissi

“Αντιδεξιά κατεύθυνση” προτείνει ο πρώην υπεύθυνος ενημέρωσης, ενώ τις απόψεις του ενστερνίζονται και άλλα στελέχη του κόμματος

Πλατφόρμα για το μέλλον του ΚΙΝΑΛ αναμένεται να καταθέσει ο Σταμάτης Μαλέλης στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που θα συνεδριάσει το άλλο Σαββατοκύριακο, όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα “Παιχνίδια Εξουσίας”.

Ο έως πρόσφατα υπεύθυνος ενημέρωσης του Κινήματος αναμένεται να επιμείνει στην αλλαγή της φυσιογνωμίας του ΚΙΝΑΛ και να προτείνει την υιοθέτηση μιας “αντιδεξιάς κατεύθυνσης” που θα έχει ως επίκεντρο την προοπτική της συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων στη βάση ενός κοινού προγράμματος.

Τις απόψεις αυτές του Σταμάτη Μαλέλη, μάλιστα, φέρονται να συμμερίζονται και άλλα στελέχη του ΚΙΝΑΛ και μέλη της ΚΠΕ, με τα οποία φέρεται να είναι σε επαφή ο γνωστός δημοσιογράφος και πρώην υπεύθυνος ενημέρωσης της Χαριλάου Τρικούπη.

Η παρουσίαση πλατφόρμας εκ μέρους του Στ. Μαλέλη αναμένεται να πυροδοτήσει τη συζήτηση στην ΚΠΕ, καθώς πολλά στελέχη έχουν ισχυρές απόψεις για το μέλλον του κόμματος, δυσκολεύοντας την προσπάθεια της Φώφης Γεννηματά για “ήπιο κλίμα” και χαμήλωμα των τόνων, ώστε να αντιμετωπιστεί η εσωστρέφεια. Και υπό αυτό το πρίσμα έχει ενδιαφέρον η αντίδραση της ηγεσίας της Χαριλάου Τρικούπη, αλλά και αυτή καθ’ εαυτή η συνεδρίαση της ΚΠΕ στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version