Πόσοι διευθυντές έχουν αυτοκίνητο και γραμματέα στη ΔΕΗ;

Πόσοι διευθυντές έχουν αυτοκίνητο και γραμματέα στη ΔΕΗ;
Γραφεία της ΔΕΗ Eurokinissi

"Ανοίγουν στόματα" για τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Μανώλη Παναγιωτάκη. Κάκιστες οι σχέσεις του με τον αρμόδιο υπουργό Γιώργο Σταθάκη, αλλά και με τον προκάτοχό του, Πάνο Σκουρλέτη.

Ανοίγουν στόματα μετά το δημοσίευμα του News 24/7 για την ιδιαίτερα άσχημη κατάσταση στη ΔΕΗ και τις ευθύνες του Προέδρου της και Διευθύνοντα Συμβούλου Μανώλη Παναγιωτάκη για την κατάσταση κατάρρευσης που εμφανίζει η Επιχείρηση.

«Πόσοι άραγε διευθυντές που θα έπρεπε να είχαν συνταξιοδοτηθεί παραμένουν ακόμα στην επιχείρηση και, μάλιστα, διαθέτουν και αυτοκίνητο με οδηγό και ιδιαιτέρα γραμματέα;» μας ανέφερε στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος που ζήτησε να κρατηθεί η ανωνυμία του.

Όπως δε μας αποκάλυψε, το 2016 ο αριθμός τους ίσως έφτανε και τους εξακόσιους(!), με αποτέλεσμα η ζημιές στη ΔΕΗ να είναι τρομακτικές, καθώς-σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές- στόχος του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου ήταν η επίτευξη ισορροπιών με τους συνδικαλιστές, χώρος από τον οποίο, άλλωστε, προερχόταν και ο ίδιος.

Αξίζει, επίσης, να υπογραμμιστεί πως οι σχέσεις του Μανώλη Παναγιωτάκη με τον προϊστάμενό του υπουργό Γιώργο Σταθάκη είναι κάκιστες, όπως αρνητικές ήταν και οι σχέσεις του με τον προηγούμενο υπουργό Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη. Ένας -τουλάχιστον-  εξ αυτών είχε ζητήσει την παραίτησή του, πλην, όμως, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος είχε υποστηρικτές «ισχυρά πρόσωπα» δίπλα στον πρωθυπουργό, στο εσωτερικό του Μαξίμου…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version