“Άσε τις κλάψες και έλα στο δικαστήριο” επιμένει ο Ν. Κοτζιάς

“Άσε τις κλάψες και έλα στο δικαστήριο” επιμένει ο Ν. Κοτζιάς
Ο Πάνος Κάμμενος και ο Νίκος Κότζιας Eurokinissi

Στη δικαιοσύνη στέλνει τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Άμυνας η κυβέρνηση. Βεβαιότητα ότι τα e-mail που παρουσίασε στη Βουλή ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ -και που ούτως ή άλλως δεν φαίνονται να εκθέτουν τον πρώην ΥΠΕΞ- είναι προϊόντα υποκλοπής.

Στην αντεπίθεση περνά ο Νίκος Κοτζιάς μετά τις βολές που δέχθηκε από τον Π. Καμμένο στη Βουλή και την -πλήρη- κάλυψη που θεωρεί ότι δεν είχε από την κυβέρνηση.

“Άσε τις κλάψες και έλα στη Βουλή” διαμηνύει στον πρώην υπουργό Άμυνας, καθώς εκκρεμεί η περίπτωση άρσης της ασυλίας του για τη μήνυση που του έχει υποβάλλει.

Η κυβέρνηση στέλνει τις καταγγελίες του Π. Καμμένου στη δικαιοσύνη, εκτιμώντας πως είναι ο μόνος τρόπος διερεύνησης της υπόθεσης και, κυρίως, ο μόνος τρόπος (αν και υπάρχει και η Επιτροπή Ηλεκτρονικού Εγκλήματος) προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα e-mail που παρουσίασε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ  στη Βουλή είναι προϊόντα υποκλοπής ή και πλαστά (!), όπως πιστεύουν κυβερνητικά στελέχη. Συνολικότερα, πάντως, ακόμα και από ξένες πρεσβείες, τίθεται θέμα ασφάλειας των συνομιλιών και αν μπορεί να είναι ασφαλή τα κινητά και τα mail και κυρίως από τη δράση ποίων υπηρεσιών (ή ιδιωτών) κινδυνεύουν. Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ωστόσο, εκτιμά ότι τα στοιχεία που διαθέτει είναι αρκετά να κινήσουν τη δικαιοσύνη, ενώ -όπως τονίζουν συνεργάτες του- δεν έχει ανοίξει και όλα τα χαρτιά του.

Με την τοποθέτησή του στη Βουλή ο Π. Καμμένος έδειξε ότι έχει περάσει πλέον οριστικά και αμετάκλητα στο αντικυβερνητικό στρατόπεδο, με την ηγεσία της κυβέρνησης να βρίσκεται ευθέως στο στόχαστρο του. Από την πλευρά του ο Ν. Κοτζιάς φέρεται σφόδρα δυσαρεστημένος από τη στάση του υπουργού Εξωτερικών (που δεν την αποδίδει πάντως σε πρόθεση, αλλά σε αιφνιδιασμό που δέχθηκε ο Γ. Κατρούγκαλος) και της κυβέρνησης, όπως αποδεικνύεται και από τις επαφές με συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version