Συνεδρίαση της Επιτροπής για την εκλογική μεταρρύθμιση με τη συμμετοχή ξένων πρέσβεων

Συνεδρίαση της Επιτροπής για την εκλογική μεταρρύθμιση με τη συμμετοχή ξένων πρέσβεων
Λουζλίμ Μπασά AP

Παραβρέθηκαν μάλιστα η Επιτετραμμένη της πρεσβείας των ΗΠΑ, η πρέσβης της Γερμανίας, ενώ ο Μπάσα, αρχηγός της αντιπολίτευσης προειδοποίησε ότι ο Ράμα θα συνοδεύσει σε λίγο τους συνεργάτες του εγκληματίες στα κελιά της φυλακής! Αποκάλυψη: "Ένας βουλευτής κοστίζει ένα εκατομμύριο ευρώ".

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στη γειτονική μας Αλβανία, όσο και αν δεν βρίσκουν θέση στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής για την Εκλογική Μεταρρύθμιση συμμετείχαν και ξένοι πρέσβεις μεταξύ των οποίων ο επικεφαλής της Επιτροπής του ΟΑΣΕ στην Αλβανία, η πρέσβης της Γερμανίας και η Επιτραμμένη της πρεσβείας των ΗΠΑ στη γειτονική μας χώρα! Η πρέσβης της Γερμανίας, μάλιστα, εξέφρασε τη λύπη της για την απουσία από τη συνεδρίαση του Δημοκρατικού Κόμματος (!), ενώ τα φιλοκυβερνητικά μέσα παρουσίασαν τη συμμετοχή των ξένων πρέσβεων στη συνεδρίαση ως «στήριξη των εταίρων προς την κυβέρνηση της Αλβανίας»!

Η Ρουντίνα Χαϊντάρι, συμπρόεδρος της Επιτροπής για την Εκλογική Μεταρρύθμιση, δήλωσε πως «ένας βουλευτής κοστίζει ένα εκατομμύριο ευρώ», καθώς, όπως είπε, οι εκλογές έχουν μετατραπεί σε μαύρη αγορά εξαγοράς ψήφων!

Ο δε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μπάσα δήλωσε ότι το κόμμα του δεν θα αναγνωρίσει κανένα αποτέλεσμα αυτής της Επιτροπής, καθώς η μόνη εγγύηση είναι μεταβατική κυβέρνηση χωρίς τον Ράμα πρωθυπουργό. «Οι ώρες σου είναι μετρημένες» προειδοποίησε χθες τον Ράμα, για τον οποίο δήλωσε ότι θα συνοδεύσει τους συνεργάτες του εγκληματίες στα κελιά της φυλακής, ενώ κάλεσε τους οπαδούς του σε όσο δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στη νέα συγκέντρωση-διαμαρτυρία της 11ης Μαΐου στα Τίρανα!

Υπάρχουν βλέπετε χώρες που συμβαίνουν χειρότερα και από όσα γίνονται στη δική μας…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα