Στην Αθήνα ο Γιούνκερ – Συναντήσεις με Σαμαρά και Παπούλια

Στην Αθήνα ο Γιούνκερ – Συναντήσεις με Σαμαρά και Παπούλια
Υποδοχή του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου Ζαν Κλόντ Γιουνκερ από τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013. Ο Ζ/ Κ. Γιουνκερ πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στην Αθήνα από έως τις 12 Ιουνίου 2013. (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ) Eurokinissi

Διήμερη επίσκεψη του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην Αθήνα. Θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε επτά μήνες ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ζαν- Κλοντ Γιούνκερ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα.

Τον κ. Γιούνκερ υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, η δε συνάντηση των δύο ανδρών θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί στις 10.00 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αγήματα των τριών όπλων των Ενόπλων Δυνάμεων απέδωσαν τιμές στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, ο οποίος μετά τις ανακρούσεις των εθνικών ύμνων χαιρέτισε θερμά τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, που ήταν παρόντα στην υποδοχή του.

Το απόγευμα ο κ. Γιούνκερ θα δώσει διάλεξη στο Μέγαρο Μουσικής, με θέμα «Ευρώ: απολογισμός και προοπτικές».

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την πρεσβεία του Λουξεμβούργου στην Αθήνα, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ).

Αύριο, μετά τη συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά, ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα