24 MEDIA CREATIVE TEAM

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ: “ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ, ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕ ΤΟ TIKTOK”

Δεν φοβάται να τα βάλει και με το μεγάλο κεφάλαιο ο βουλευτής της ΝΔ. Οι τζαμπατζήδες της ΔΕΗ ήταν μόνο η αρχή.

Πού το θυμήθηκε το Twitter ρε, πού ζει; Γιατί δεν αγόραζε καμιά ΥΕΝΕΔ καλύτερα; Κοίτα που τα στέλνει ο Θεός τα λεφτά.

Τώρα η πολύ μεγάλη φάση είναι στο TikTok, εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι. Βλέπω τα πιτσιρίκια όλη μέρα εκεί μέσα να χαζεύουν βιντεάκια, να τραβάνε κι αυτά ό, τι τους κατέβει, να ξεχνάνε τον φορτιστή όλη μέρα στην πρίζα -συν πέντε ευρώ τον χρόνο λέει στοιχίζει αυτό, δεν είναι και λίγα, έχουμε και μια Βουλή να ταΐσουμε. Πέντε εσύ, πέντε ο άλλος, μαζεύονται.

Γιατί δεν έμενε στα Tesla αυτός, τι τα ‘θελε τα σόσιαλ; Εν τω μεταξύ, ρεύμα δεν καίνε αυτά; Σκέψου πόσα θα χρωστάει.

Τζαμπατζής, δεν παίρνω λέξη πίσω. Να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη να πληρώσει και τα δικά μου χρέη άμα δεν του αρέσει.

Τι πάθατε την Πέμπτη; Τι λάθος είπα δηλαδή στην ΕΡΤ; Ο πολίτης δεν έχει μόνο δικαιώματα έχει και υποχρεώσεις. Έχει δικαίωμα να πληρώνει ακριβό το ρεύμα, έχουμε υποχρέωση να του το ανεβάζουμε κάθε μήνα.

Το τζάμπα πέθανε, αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε. Το κράτος έχει έξοδα, εμείς έχουμε έξοδα, οι φίλοι μας έχουν έξοδα. Κι εσείς έχετε, αλλά θα βρείτε τον τρόπο, δεν σας φοβάμαι. Για να ζείτε ακόμα οι μισοί, κάτι θα έχετε βρει να κάνετε τόσα χρόνια.

Εγώ θα πω στον κύριο Μασκ να αφήσει το Twitter, το fax και ό, τι άλλο θυμήθηκε, και να τσεκάρει μήπως μπορεί να πάρει έστω το Instagram.

Με κάτι πρόχειρους υπολογισμούς, αν το Twitter κάνει 44 δις, το Instagram θα κάνει 544 δις, αλλά -υπάρχει ένα μεγάλο “αλλά” εδώ- ας σκεφτεί πόσα θα πάρει ακόμα μαζί, πόσα είναι μέσα στο πακέτο.

Σέλφις, ινφλουένσερς, ποδοδάχτυλα, ποτό καρπούζι με έξι καλαμάκια. Ένας ολόκληρος κόσμος στην τσέπη του.

Και κάτι τελευταίο. Κάτι λευκοί φάκελοι που φτάνουν στο σπίτι σας, δεν έρχονται για πλάκα. Έλα να πληρώνουμε σιγά σιγά. Νύχτα θα σας το κόψω.

Το κείμενο είναι προϊόν μυθοπλασίας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα