“Ο γιος μου τάιζε τους μετανάστες”

“Ο γιος μου τάιζε τους μετανάστες”
ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΚΕ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΝΤΑΡΗΣ (EUROKINIISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του άτυχου 44χρονου, Μανώλη Καντάρη, ο οποίος έπεσε νεκρός από μαχαιριές που δέχτηκε λίγο πριν μεταφέρει τη σύζυγό του στο μαιευτήριο. Όπως δήλωσε ο νεκρός γιος της λυπόταν τος μετανάστες και συχνά του έδινε χρήματα.

Μια ανωτερότητα και μια ξεχωριστή ανθρωπιά αξιοθαύμαστη χαρακτηρίζουν την χαροκαμένη  μάνα του 44χρονου Μανώλη Καντάρη, που μαχαιρώθηκε από μετανάστες για μια βιντεοκάμερα , λίγο πριν μεταφέρει τη σύζυγό του στο μαιευτήριο…

Όπως δήλωσε η ίδια στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, δεν επιθυμεί το ” κακό κανενός“, ενώ μιλώντας για το νεκρό γιο της αναφέρθηκε στην συμπάθεια που είχε στους μετανάστες αφού τους αγόραζε τυρόπιτες και τους έδινε χρήματα.

“Τους λυπόταν . ‘Επαιρνε τυρόπιτες. Αν είχε ένα  ευρώ , ήθελε να το προσφέρει. Εμένα  αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι έχασα το παλικάρι μου. Άφησε πίσω τα παιδιά του”, δήλωσε  η μητέρα.

Υπενθυμίζεται πως μια μέρα πριν είχαν συγκλονίσει στοιχεία της δικογραφίας της υπόθεσης με έναν καταστηματάρχη αλλοδαπό να υποστηρίζει πως ένας εκ των δραστών του είχε πει: “Φώναζε κλέφτης κλέφτης, τι να έκανα;”.

“Δεν θέλω να μιλήσω μαζί τους . Όχι, όχι. Ας τους δικάσεις η κοινωνία. Δεν μπορώ να πω εγώ κάτι”, είπε η μητέρα του άτυχου 44χρονου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα