Πήγαν να μπαζώσουν το βωμό

Πήγαν να μπαζώσουν το βωμό

Συναγερμός σήμανε στους κύκλους του Κινήματος για την ανάδειξη του Βωμού των 12 Θεών, καθώς μέλη του έσπευσαν στο συγκεκριμένο σημείο στο Μοναστηράκι, την Πέμπτη, για να εμποδίσουν ένα πιθανό “μπάζωμα” του Βωμού (Vids)

Πιθανό μπάζωμα του βωμού των 12 θεών στο Μοναστηράκι απέτρεψαν, λένε οι πληροφορίες, μέλη του κινήματος για την ανάδειξή του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, χωματουργικές εργασίες πραγματοποιούνταν μέχρι και το σημείο του Βωμού, τα αρχαία δε είχαν καλυφθεί.

Με την έλευση όμως, 150 περίπου πολιτών στο σημείο, οι εργασίες σταμάτησαν.

Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες λένε πως μηχάνημα που κουβαλούσε άμμο, πέρασε δίπλα από το σημείο που ήταν συγκεντρωμένοι οι διαμαρτυρόμενοι και τους κατέγραψε σε βίντεο, γεγονός που προκάλεσε την οργή τους.

Οι διαμαρτυρόμενοι άπλωσαν πανό, ενώ στο σημείο καταφθάνουν και άλλοι για να εναντιωθούν σε μια πιθανή κατάχωση του Βωμού.

Επιπλέον στο σημείο, κατέφθασαν και αστυνομικοί, οι οποίοι συνομίλησαν με τους αρχαιοφύλακες καθώς και το προσωπικό του ΗΣΑΠ.

Οι εργασίες σταμάτησαν, ενώ τα μέλη του κινήματος θα ζητήσουν την Παρασκευή την παρέμβαση του Εισαγγελέα, για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα