Συνελήφθησαν τρεις από τους πέντε δραπέτες του ΑΤ Πύργου

Συνελήφθησαν τρεις από τους πέντε δραπέτες του ΑΤ Πύργου

Στα χέρια των αρχών οι τρεις από τους πέντε κρατούμενους, που δραπέτευσαν από το αστυνομικό τμήμα Πύργου. Σε διαθεσιμότητα δύο αστυνομικοί

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ηλεία από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (11/05) για τη σύλληψη των πέντε κρατουμένων, που δραπέτευσαν από το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου.

Οι μέχρι στιγμής έρευνες έχουν αποδώσει καρπούς, αφού έχουν ήδη συλληφθεί τρεις από τους δραπέτες. Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για τέσσερις ρομά, ηλικίας 25, 21, 17 και 14 ετών και έναν 27χρονο Πακιστανό. Οι πρώτοι κρατούνταν για διάφορα ποινικά αδικήματα και ο τελευταίος για διοικητική απέλαση. Οι προαναφερόμενοι αποκόλλησαν μεταλλικό σύρτη πόρτας των κρατητηρίων, παραβίασαν παράθυρο, βγήκαν στο προαύλιο, πήδησαν την περίφραξη και τράπηκαν σε φυγή.

Και οι τρεις που έχουν συλληφθεί είναι ρομά ενώ αναζητούνται ο τέταρτος ρομά και ο Πακιστανός.

Με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ, ο αξιωματικός υπηρεσίας και ο σκοπός κρατητηρίων τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για το αδίκημα της ελευθέρωσης κρατουμένων από αμέλεια.

Πληροφορίες από ilialive.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα