Αυτά είναι τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου

Αυτά είναι τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου

Το αμερικανικό News & World Report παρουσιάζει τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου για τη φετινή χρονιά. Δείτε ολόκληρη τη λίστα

Το αμερικανικό περιοδικό  News & World Report δημοσίευσε μία λίστα την Τρίτη με τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στον κόσμο.

Οι βαθμολογίες, που καλύπτουν 24.000 ξενοδοχεία, συνδυάζουν τα βραβεία της βιομηχανίας με τις κριτικές εμπειρογνωμόνων και των travel bloggers, αποκαλύπτουν τα κορυφαία μέρη για διαμονή στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Μεξικό και την Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι λόγω των τυφώνων που «χτύπησαν» την Καραϊβική το 2017, η U.S. News & World Report επέλεξε να μην συμπεριλάβει τα ξενοδοχεία της περιοχής στην κατάταξη.

Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω λίστα, κι ίσως βρείτε τον επόμενο προορισμό διακοπών σας:

J.K. PLACE ROMA – ΡΩΜΗ, ΙΤΑΛΙΑ

Το ξενοδοχείο J.K. Place Roma, βρίσκεται στη Ρώμη και φιλοξενεί έργα τέχνης υψηλής ποιότητας και έπιπλα σχεδιαστών, δημιουργώντας μια υπερσύγχρονη ατμόσφαιρα για τους επισκέπτες του.

HOTEL PLAZA ATHENEE – ΠΑΡΙΣΙ, ΓΑΛΛΙΑ

Το Hotel Plaza Athenee είναι ένα κομψό ξενοδοχείο με κλασικές παριζιάνικες πινελιές και πολυελαίους, αυλές γεμάτες φυτά και καλοσχεδιασμένους εσωτερικούς χώρους, ενώ βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το Λούβρο και τον Πύργο του Άιφελ.

HOTEL EDEN – ΡΩΜΗ, ΙΤΑΛΙΑ

Το Hotel Eden έχει ανοίξει τις πόρτες του από το 1889 και έως σήμερα η πολυτελής αυτή ιδιοκτησία χρησιμεύει ως προσωρινή κατοικία διασημοτήτων και αριστοκρατών.


Δείτε και τα υπόλοιπα πολυτελή ξενοδοχεία στο
Fortunegreece

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα