Δέκα απίστευτα μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε το 2018

Δέκα απίστευτα μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε το 2018
Τουρίστες στο Τόκιο AP Photo/Shizuo Kambayashi

Προορισμοί που δεν πρέπει να χάσετε το νέο έτος

Όσο περισσότερο ταξιδεύετε, τόσο περισσότερο συνειδητοποιείτε ότι υπάρχει κάπου ένας ακόμη κόσμος που πρέπει να ανακαλύψετε.

Προκειμένου να συνθέσετε τον κατάλογο με τα ταξίδια που θα πραγματοποιήσετε το 2018, το Business Insider ζήτησε από τους πιο αξιόλογους ταξιδιωτικούς εμπειρογνώμονες του κόσμου – μεταξύ των οποίων η Airbnb και η Lonely Planet, αλλά και ανεξάρτητοι bloggers- για τους προορισμούς που όλοι θα πρέπει να επισκεφθούν το νέο έτος.

Δείτε παρακάτω τί προτείνουν οι ειδικοί:

ΒΙΝΙΑΛΕΣ – ΚΟΥΒΑ

Οι πολύχρωμοι δρόμοι και η πλούσια βλάστηση στις Βινιάλες της Κούβας είναι ένας προορισμός που ο καθένας πρέπει να βρει τον χρόνο για να τον επισκεφθεί το 2018.

ΑΚΤΗ ALENTEJO, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Tα καθαρά κύματα και οι μαγευτικοί βράχους των Sines και Porto Covo κατά μήκος της ακτογραμμής Alentejo στην Πορτογαλία θα σας μαγέψουν από την πρώτη στιγμή.

ΒΑΛΕΤΑ, ΜΑΛΤΑ

Η Βαλέτα, πρωτεύουσα της Μάλτας, είναι ένας εξαιρετικά υποτιμημένος προορισμός διακοπών σύμφωνα με τον Dmitrijus Konovalovas – συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ιστοσελίδας ταξιδίων IQPlanner. «Η Βαλέτα, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2018, διαθέτει ένα γεμάτο ημερολόγιο εκδηλώσεων για να προσθέσει στην υπάρχουσα γοητεία της».

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΡΗ

Πηγή: Fortunegreece.com

Φωτογραφία: AP Photo/Shizuo Kambayashi

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα