Καθημερινές αναχωρήσεις για Βουκουρέστι και Βελιγράδι με το www.18-24.gr

Καθημερινές αναχωρήσεις για Βουκουρέστι και Βελιγράδι με το www.18-24.gr
Bucharest Aerial View of Parliament Palace at Sunset Bucharest Aerial View of Parliament Palace at Sunset

Έχοντας ήδη δοκιμάσει την πετυχημένη συνταγή των καθημερινών αναχωρήσεων στα ελληνικά νησιά, αλλά κυρίως κατα τη χειμερινή περίοδο στο Bansko της Βουλγαρίας, το 18-24.gr κάνει το επόμενο βήμα στο κομμάτι των οδικών εκδρομών. Εγκαινιάζει δύο νέους προορισμους για την περίοδο των γιορτών, με καθημερινές αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη, το Βελιγράδι και το Βουκουρέστι. Από 21/12 μέχρι 07/01, θα υπάρχουν καθημερινές αναχωρήσεις, με διαθέσιμα πακέτα εκδρομών απο 2 έως 5 διανυκτερεύσεις.Το εγχείρημα έχει δοκιμαστεί τα προηγούμενα χρόνια στο Bansko. Είναι κάτι που αποδίδει, αφού εδώ και τρία χρόνια που το συγκεκριμένο μοτίβο ακολουθείται, ο ρυθμός αύξησης των πελατών για κάθε χρονιά αγγίζει το 30%. Παρά τις πολύ οικονομικές τιμές των low cost αεροπορικών, οι οδικές εκδρομές τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει και πάλι να ‘κερδίζουν’ το ταξιδιωτικό κοινό. Με τα προβλήματα στη γειτονική Τουρκία, ο κόσμος ειδικά απο τη Β. Ελλάδα που είναι κι αρκετά πιο κοντά, τείνει να επιλέγει τους δυο αυτούς προορισμούς.

Belgrade capital city of Serbia Belgrade capital city of Serbia

Δεκέμβριος ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου ιδανικός για τις καλύτερες χειμερινές αποδράσεις. Και το www.18-24.gr το μοναδικό on line travel agency που προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα εκδρομών, έχει ετοιμάσει για όλους μοναδικές ευκαιρίες απόδρασης στους δύο top προορισμούς, το Βελιγράδι και το Βουκουρέστι. Με καθημερινές αναχωρήσεις για το Δεκέμβριο μέχρι και τα Φώτα, τόσο από Αθήνα όσο και από Θεσσαλονίκη,τώρα πια έχουν όλοι την ευκαιρία να κάνουν ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα τους και μάλιστα στις πιο χαμηλές τιμές. Με τα πακέτα για το Βελιγράδι να ξεκινούν από 91 ευρώ για Θεσσαλονίκη και από 113 ευρώ για Αθήνα και για το Βουκουρέστι 101 ευρώ και 123 ευρώ αντίστοιχα, το μόνο δύσκολο θα είναι ποιο προορισμό να επιλέξεις.

Βελιγράδι

Panorama of Belgrade at night with river Sava Panorama of Belgrade at night with river Sava

Η πρωτεύουσα της Σερβίας, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Σάβα, είναι μια πόλη γεμάτη πράσινο και πανέμορφα κτίρια. Φύση, χρώματα, πάρκα, ρυθμός, συνθέτουν το τοπίο της “Λευκής πόλης” των Βαλκανίων, όπως το αποκαλούν. Τα τελευταία χρόνια το Βελιγράδι αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς και όχι άδικα. Είναι μια πόλη που προσφέρει τα πάντα, αξιοθέατα, ιστορία καλό φαγητό, ξέφρενη διασκέδαση και όλα αυτά σε πολύ οικονομικές τιμές.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει ανακηρυχθεί η “νυχτερινή πρωτεύουσα” της Ευρώπης! Με μία επίσκεψη θα καταλάβεις γιατί όσοι έχουν βρεθεί στο Βελιγράδι υποστηρίζουν ότι μια φορά δεν είναι αρκετή!

Βουκουρέστι

Bucharest Aerial View of Parliament Palace at Sunset Bucharest Aerial View of Parliament Palace at Sunset

Χαρακτηρίζεται από πολλούς ως το “Παρίσι των Βαλκανίων”. Το Βουκουρέστι είναι μια από τις αναπτυσσόμενες πόλεις τα τελευταία χρόνια. Διακρίνεται για πλούσια ιστορία του, τα μουσεία του και συνδυάζει άριστα το σύγχρονο με το παραδοσιακό στοιχείο. Όσο για τη διασκέδαση; Το βράδυ χτυπάει κόκκινο! Δεν είναι τυχαίο ότι όσοι επισκέπτονται το Βουκουρέστι έχουν να λένε για τις νύχτες που τους έχουν μείνει αξέχαστες!

Romanian Atheneum in a winter day. Foto: Alberto Grosescu

Ιδανικός προορισμός που προσφέρει ποιότητα τόσο σε διαμονή, όσο και σε φαγητό και σε πολύ πιο προσιτές τιμές σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Ο Δεκέμβριος είναι κοντά, αν λοιπόν πίστευες μέχρι τώρα ότι η μόνη λύση για το χειμώνα είναι το χιονοδρομικό κέντρο, τώρα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις εύκολα και γρήγορα στους δύο top χειμερινούς προορισμούς και φυσικά ξοδεύοντας πολύ λιγότερα χρήματα. Αρκεί να θυμάσαι ότι όσο νωρίτερα τόσο φθηνότερα!







Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα