Λίμνη Κρεμαστών – Η μαγεία στα στενά του Αχελώου

Λίμνη Κρεμαστών – Η μαγεία στα στενά του Αχελώου
Λίμνη Κρεμαστών video printscreen

Ταξιδεύοντας με φουσκωτό στην λίμνη Κρεμαστών και στα στενά του Αχελώου. Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο drone.

Ποιος είπε πως βόλτα με φουσκωτό μπορεί κανείς να κάνει μόνο σε θάλασσα; Η ομάδα Travel Inspiration ταξίδεψε με φουσκωτό, πραγματοποιώντας μια μαγευτική “λιμνίσια βαρκάδα”.

Με αφετηρία τη γέφυρα της Τατάρνας, και για πάνω από μια ώρα, το ταξίδι ξεκινά στα άλλοτε γαλανά και άλλοτε καταπράσινα νερά της λίμνης Κρεμαστών, σε μια πορεία προς τις εκβολές του Αχελώου, θαυμάζοντας τη μεγαλειότητα της φύσης και τα υπέροχα φιόρδ της λίμνης.

Πλησιάζοντας στις εκβολές του Αχελώου, μπορούμε άνετα να κατανοήσουμε τη χαμηλή στάθμη των υδάτων, από το γυμνό τελείωμα των τοιχωμάτων, που σε φυσιολογικά πλαίσια οριοθετούνται από τα δέντρα που φτάνουν μέχρι την επιφάνεια.

Στα ήρεμα νερά του Αχελώου με το έντονο γαλάζιο χρώμα, ξεδιψούσαν αμέτρητα αγριοκάτσικα, ενώ το επιβλητικό νησί πλέον του Αγίου Νικολάου με το κάστρο του Κάρολου Τόκκου στην κορυφή του, ήταν και αυτό που έκλεψε όλες τις εντυπώσεις.

Γιατί τελικά μια βόλτα με φουσκωτό μπορεί κανείς να κάνει και σε λίμνη, αρκεί να βρεθεί στο σωστό σημείο, την κατάλληλη στιγμή…

Δείτε το εντυπωσιακό video drone:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα