ChatGPT: Κυκλοφόρησε η Plus έκδοση – Το κόστος της μηνιαίας συνδρομής

ChatGPT: Κυκλοφόρησε η Plus έκδοση – Το κόστος της μηνιαίας συνδρομής
Chat GPT Getty Images/iStockphoto

Η εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης OpenAI, που έχει αναπτύξει το δημοφιλές "έξυπνο" εργαλείο ChatGPT, ανακοίνωσε ότι ξεκινά πιλοτικά να παρέχει τις υπηρεσίες του chatbot με μηνιαία συνδρομή.

Ένα νέο πιλοτικό σχέδιο συνδρομής για το ChatGPT, παρουσίασε η OpenAI. Το AI μπορεί να δημιουργήσει κείμενο, να γράψει πειστικά δοκίμια, ποιήματα, email, στίχους και άλλα πολλά.

Πέραν της ευκολίας που προσφέρει, το… δέλεαρ είναι και η τιμή της συνδρομής. Το “ChatGPT Plus” θα κοστίζει 20 δολάρια το μήνα, ενώ θα προσφέρει πλεονεκτήματα όπως γενική πρόσβαση ακόμα και σε ώρες αιχμής, ταχύτερους χρόνους απόκρισης και προτεραιότητα στην πρόσβαση σε νέες δυνατότητες και βελτιώσεις.

Η δωρεάν έκδοση του ChatGPT θα παραμείνει, ενώ το Plus θα είναι αρχικά διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ, ενώ η OpenAI ισχυρίζεται ότι θα ξεκινήσει τη διαδικασία πρόσκλησης ατόμων από τη λίστα αναμονής της τους επόμενους μήνες και θα επιδιώξει να επεκτείνει το Plus σε επιπλέον χώρες και περιοχές, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται το χρονικό πλαίσιο.

Στην ανάρτηση ιστολογίου, η εταιρεία λέει ότι “εξερευνά ενεργά” επιλογές για σχέδια χαμηλότερου κόστους, επιχειρηματικά σχέδια και πακέτα δεδομένων, εκτός από ένα API.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version