‘Digital Growth’ το επόμενο συνέδριο Game Changer

‘Digital Growth’ το επόμενο συνέδριο Game Changer

Ραντεβού την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η 24MEDIA, το μεγαλύτερο δίκτυο ψηφιακών μέσων στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας, Συμεών Γ. Τσομώκος ΑΕ., διοργανώνει το επόμενο συνέδριο της σειράς Game Changer  με τίτλο «Digital Growth», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στόχος του συνεδρίου είναι να τονίσει στρατηγικές και να εξειδικεύσει τους τομείς παρέμβασης στους οποίους θα πρέπει να εστιαστεί η προσπάθεια, ώστε η χώρα μας να ενταχθεί με αξιώσεις στον παγκόσμιο ψηφιακό χάρτη. Το συνέδριο θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της ψηφιακής τεχνολογικής επανάστασης, καθώς και τις ευκαιρίες για όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας και το ευρύτερο επιχειρείν.

Μεταξύ των επιβεβαιωμένων ομιλητών του συνεδρίου είναι οι:

Μιχάλης Τσαμάζ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος ΟΤΕ & Μέλος Δ.Σ., ΣΕΒ, Θωμάς Σκορδάς, D​irector, Digital Excellence and Science Infrastructure, DG CONNECT, Acting Head of Unit FET Flagships, European Commission, Brussels, Μυλαίδη Στούμπου, Director of Cloud Productivity Sales for Germany & CEE, Microsoft, Γεώργιος Δουκίδης, Καθηγητής Πληροφοριακών Συστημάτων, Ιδρυτής και Διευθυντής του ELTRUN, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Dr Alex Eleftheriadis, Chief Scientist and co-founder, Vidyo, USA, Δημήτρης Γκρίτζαλης, Καθηγητής Ασφάλειας στην Πληροφορική και τις Επικοινωνίες, Διευθυντής του Εργαστηρίου Ασφάλειας Πληροφοριών και Προστασίας Κρίσιμων Υποδομών (INFOSEC Lab), Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Μανώλης Μανασσάκης, Γενικός Διευθυντής, Uber Greece, Steven Bitner, Economic Counselor, U.S. Embassy Athens, Γιάννης Κωνσταντινίδης, Chief Officer Στρατηγικής, Μετασχηματισμού & Παρόχων, Όμιλος ΟΤΕ, Δημήτρης Μαύρος, Μέλος Δ.Σ., MRB Hellas.

Μεγάλος Χορηγός του συνεδρίου είναι ο Όμιλος ΟΤΕ. Επίσημος Αερομεταφορέας της εκδήλωσης είναι η AEGEAN. Χορηγοί επικοινωνίας του συνεδρίου είναι η Direction Business Network με τα AdBusiness, Business Today, BusinessNews.gr, Advertising.gr και η The Huffington Post Greece. To συνέδριο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα των GRECA και ΙΑΒ.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και τους τρόπους συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στο www.gamechanger.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα