Ελληνική εταιρία απέσπασε διεθνή διάκριση σε mobile εφαρμογές

Ελληνική εταιρία απέσπασε διεθνή διάκριση σε mobile εφαρμογές

Η GLOBO ιδρύθηκε το 1997 και σήμερα κατατάσσεται στις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο του enterprise Mobility και ανάπτυξης ολοκληρωμένων mobile εφαρμογών

Τον ιδανικό προορισμό πλέον αποτελεί η GLOBO για εταιρείες που αναζητούν ολοκληρωμένες λύσεις enterprise mobility και mobile apps, σε συνέχεια της πρόσφατης αναγνώρισής της από τον ερευνητικό οργανισμό Gartner ως “Challenger” στο Magic Quadrant για πλατφόρμες ανάπτυξης mobile εφαρμογών.

Ειδικότερα, είναι μία από τις τέσσερις μόλις συνολικά εταιρείες  (Microsoft, IBM,SAP και GLOBO) που διακρίθηκαν και στα δύο Magic Quadrants της Gartner, τόσο για Mobile Application Development Platforms (MADP), όσο και για Enterprise Mobility Management (EMM) λύσεις, ενώ είναι η μοναδική εταιρεία που ειδικεύεται αποκλειστικά στο χώρο του Enterprise Mobility. 

Ο κ. Κωστής Παπαδημητρακόπουλος, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της GLOBO, σχολίασε: «Η ένταξή μας τόσο στο EMM όσο και στο MADP Magic Quadrant της Gartner, αποτελεί για εμάς επιβεβαίωση της στρατηγικής μας ότι το enterprise mobility δεν αφορά μόνο στην προστασία και τη διαχείριση εταιρικών συσκευών και δεδομένων, αλλά είναι σε θέση να ενισχύσει τις δυνατότητες μιας επιχείρησης μέσα από τη χρήση mobile εφαρμογών. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων έχουμε προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις τόσο σε R&D, όσο και στην εμπορική οργάνωση της εταιρίας, κάτι που έχει συμβάλλει σημαντικά στο να είμαστε ο μοναδικός pure-play πάροχος στα δύο Magic Quadrants».

Στο πελατολόγιο της GLOBO στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς συγκαταλέγονται οργανισμοί όπως ενδεικτικά οι: Intel, Bank of America, CenClear, Εμβρυογένεσις, International Life, Χαμόγελο του Παιδιού, Ζηρίδης.

Η GLOBO, ιδρύθηκε το 1997 και σήμερα κατατάσσεται στις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο του Enterprise Mobility και ανάπτυξης ολοκληρωμένων mobile εφαρμογών. Οι λύσεις GO!Enterprise (ΕΜΜ) και GO!AppZone (MADP) βοηθούν τις επιχειρήσεις να γίνουν πιο ανταγωνιστικές, να προσφέρουν καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες τους, αλλά και να επιτύχουν μείωση κόστους σε διάφορους τομείς της λειτουργίας τους μέσα από ένα ασφαλές και ολοκληρωμένο περιβάλλον που υποστηρίζει όλες τις έξυπνες κινητές συσκευές. Η εταιρία απασχολεί περισσότερους από 400 ανθρώπους σε μόνιμη βάση, διαθέτει γραφεία εκτός από την Αθήνα, στο Πάλο Άλτο, τη Νέα Υόρκη,  το Οχάιο, Λονδίνο, Ντουμπάι, ενώ η επιχειρηματική της δραστηριότητα εκτείνεται σε περισσότερες από 40 χώρες στον κόσμο. Η GLOBO έχει αναγνωριστεί από διεθνείς εταιρείες ερευνών όπως Gartner, Ovum και IDC. Για περισσότερες πληροφορίες

SHARE: