Φτιάξε το ιδανικό κλίμα χειμώνα-καλοκαίρι με το κατάλληλο air condition

Φτιάξε το ιδανικό κλίμα χειμώνα-καλοκαίρι με το κατάλληλο air condition

Χρήσιμο τον χειμώνα, απαραίτητο το καλοκαίρι, θα διασφαλίσει ότι ο χώρος σου θα έχει πάντοτε όχι απλά την κατάλληλη θερμοκρασία αλλά την ιδανική ατμόσφαιρα, βελτιστοποιώντας την ποιότητα ζωής που απολαμβάνεις.

Το air condition αποτελεί τη συσκευή που δε νοείται να λείπει από κανένα σπίτι. Απομάκρυνε μια για πάντα αλλεργιογόνα, ενοχλητικές οσμές και βλαβερούς οργανισμούς και μετάτρεψε το σπίτι ή το γραφείο σου έναν επίγειο παράδεισο. Εμείς επιλέξαμε προτάσεις κλιματιστικών για κάθε χώρο και τσέπη. Εσύ δεν έχεις παρά να βρεις ποια ταιριάζει στα δικά σου στάνταρ.

Inventor Corona CR2V32-18WFI | 18.000 BTU


Το Inventor Corona CR2V32-18WFI είναι μία άριστη λύση για χώρους 30-46 τ.μ. αποτελώντας παράλληλα μία από τις πιο φιλικές προς τον χρήστη προτάσεις της αγοράς. Διαθέτει τεχνολογίες αιχμής όπως π.χ. η λειτουργία Follow Me που φροντίζει ώστε ο αέρας να σε ακολουθεί βάσει ενός αισθητήρα στο τηλεχειριστήριό του και ο ιονιστής που εξουδετερώνει τα βλαβερά αιωρούμενα σωματίδια. Σε αυτό το τελευταίο συμβάλλει τα μέγιστα βέβαια και το φίλτρο αποστείρωσης HEPA που αποτελεί εγγύηση για ένα υγιές περιβάλλον. Το κλιματιστικό διαθέτει ακόμα σύστημα αυτοδιάγνωσης βλαβών και λειτουργία ύπνου.

Juro-Pro Oxygen Eco II | 18.000 BTU


Με μοτέρ inverter ώστε να ρυθμίζει την ατμόσφαιρα στον χώρο σου αθόρυβα και χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του, το Oxygen Eco II της Juro-Pro διαθέτει απόδοση 18.000 BTU και λειτουργία Turbo για ακόμα πιο γρήγορα αποτελέσματα. Χάρη στο σύστημα I FEEL, ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία βάσει της απόστασης στην οποία βρίσκεται το τηλεχειριστήριό του -και άρα και εσύ- για ακόμα καλύτερες συνθήκες. Είναι εφοδιασμένο με σύστημα αυτόματης διάγνωσης βλαβών ενώ χάρη στην υποστήριξη Wi-Fi, ο χειρισμός του γίνεται πανεύκολα -και- μέσω smartphone!

Pitsos Ioli P1ZAI/P1ZAO0982W | 8.000 BTU


Ευέλικτο και οικονομικό, το Pitsos Ioli P1ZAI/P1ZAO0982W διαθέτει τεχνολογία DC Inverter που του επιτρέπει να εξοικονομεί ενέργεια ενώ ψύχει/θερμαίνει αποτελεσματικά τον χώρο σου. Είναι εφοδιασμένο με προηγμένης τεχνολογία φίλτρο για να διατηρεί καθαρό τον αέρα που αναπνέεις χωρίς μικροοργανισμούς και οσμές, καθώς επίσης και λειτουργία Turbo για τις περιπτώσεις που απαιτείται άμεση δράση. Ενεργοποίησε το Sleep mode και άφησέ το να συνεχίσει τη δουλειά σου ενώ εσύ κοιμάσαι. Και μη σε απασχολούν οι διακοπές ρεύματος: εν τοιαύτη περιπτώσει, το κλιματιστικό θα συνεχίσει να λειτουργεί με τις ρυθμίσεις που είχε και πριν!

Midea Xtreme Save Lite AG-12NXD0 | 12.000 BTU

Με απόδοση 12.000 BTU, το κλιματιστικό Midea Xtreme Save Lite AG-12NXD0 αποτελεί μια αξιόπιστη λύση τόσο για τον χειμώνα, όσο και για το καλοκαίρι. Αρκετά οικονομικό, με πιστοποίηση Eurovent, λειτουργία inverter και ενεργειακές κλάσεις Α++ για ψύξη και Α+++ για θερμή ζώνη, θα δημιουργήσει τέλεια ατμόσφαιρα στον χώρο σου χωρίς να επιβαρύνει ιδιαίτερα τον λογαριασμό του ρεύματος. Διαθέτει μάλιστα και Wi-Fi kit που του επιτρέπει να συνδέεται με το κινητό ή το tablet σου, ώστε να το χειρίζεσαι με μια σου κίνηση χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Toyotomi UTN-12AP/UTG-12AP | 12.000 BTU


Αναζωογόνησε τον χώρο σου με το κλιματιστικό Toyotomi UTN-12AP/UTG-12AP. Απόδοσης 12.000 BTU και με δυνατότητα κάλυψης χώρων 21-25 τ.μ. θα εξασφαλίσει πως θα απολαμβάνεις την ιδανική θερμοκρασία -και μάλιστα χωρίς να επιβαρυνθεί ιδιαίτερα ο λογαριασμός του ηλεκτρικού, απόρροια της ενεργειακής κλάσης Α++/Α+++ σε ψύξη και θέρμανση. Υποστηρίζει Wi-Fi και φωνητικές εντολές για άμεσο και εύκολο έλεγχο ενώ διαθέτει και Sleep mode για να συνεχίσει να λειτουργεί ενώ εσύ κοιμάσαι. Είναι εφοδιασμένο με ιονιστή που χαρίζει καθαρό και φρέσκο αέρα μέσω της αποστείρωσης του εσωτερικού στοιχείου που πραγματοποιείται στους 55ο!

Hisense Easy Smart CA35YR4FG/CA35YR4FW | 12.000 BTU


Ένα inverter κλιματιστικό με απόδοση 12.000 BTU και Smart Mode χάρη στο οποίο η θερμοκρασία του χώρου σου ρυθμίζεται αυτόματα βάσει των αναγκών σου με το πάτημα ενός κουμπιού, το Hisense Easy Smart CA35YR4FG/CA35YR4FW αποτελεί μία από τις πλέον value for money προτάσεις της αγοράς. Οικονομικό (ενεργειακή κλάση Α++/Α+++ σε θέρμανση και ψύξη) και με δυνατότητα κάλυψης χώρων έως και 25 τ.μ. το air condition της Hisense διαθέτει τεχνολογία I FEEL και σύστημα πολλαπλού καθαρισμού με φίλτρο ιονισμού, έτσι ώστε να απολαμβάνεις σταθερά αέρα απαλλαγμένο από μικροοργανισμούς και βρωμιές.

Bosch Serie 6 B1ZAI/O2451W | 24.000 BTU


Μία πανίσχυρη πρόταση στα 24.000 BTU, το Bosch Serie 6 B1ZAI/O2451W καλύπτει με άνεση ακόμα και μεγάλους χώρους, εμβαδού έως και 49 τ.μ. Το inverter μοτέρ του, του προσφέρει αθόρυβη λειτουργία έτσι ώστε αυτό να συνεχίσει να… δουλεύει για ‘σένα ακόμα κι όταν εσύ κοιμάσαι στο ίδιο δωμάτιο. Το σύνολο των φίλτρων του (cold catalyst, ιόντων αργύρου, bio filter, ενεργού άνθρακα, αποσπώμενο και πλενόμενο) κατακρατά κάθε επικίνδυνο στοιχείο χαρίζοντάς σου ένα εξαιρετικά καθαρό περιβάλλον ενώ με το σύστημα Follow Me, ο αισθητήρας που βρίσκεται στο τηλεχειριστήριο θα ανιχνεύσει τις συνθήκες του χώρου για αυτόματη προσαρμογή της θερμοκρασίας του air condition.

Nuvelle NPL 12INV | 12.000 BTU

Αξιόπιστο και αθόρυβο συνάμα, το κλιματιστικό Nuvelle NPL 12INV έρχεται με μοτέρ inverter, απόδοση 12.000 BTU και δυνατότητα κάλυψης χώρων επιφάνειας 21-25 τ.μ. Είναι εξοπλισμένο με σύστημα αυτοκαθαρισμού που απαλλάσσει τα πτερύγιά του από τη σκόνη και τα χνούδια, καθώς επίσης και μηχανισμό εντοπισμού προβλημάτων ο οποίος αναλαμβάνει να σε ενημερώσει εγκαίρως για τυχόν βλάβες. Διαθέτει λειτουργίες turbo, έξυπνης απόψυξης και άμεσης επανεκκίνησης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ενώ μπαίνει σε Sleep mode με το πάτημα ενός κουμπιού ώστε να συνεχίσει το έργο του ενώ εσύ κοιμάσαι.

Whirlpool SPIW 312A2WF | 12.000 BTU


Φτιάξε… ατμόσφαιρα με το κλιματιστικό SPIW 312A2WF της Whirlpool. Ονομαστικής απόδοσης 12.000 BTU, διαθέτει τεχνολογία Around U ώστε να επικεντρώνει τη λειτουργία του γύρω από τον χώρο που βρίσκεσαι με χρήση του ειδικού αισθητήρα του. Το σύστημα ρεύματος αέρα 4D με πλαϊνούς αεραγωγούς και ειδική διαμόρφωση της εσωτερικής μονάδας εκτοξεύει κύματα δροσιάς ή ζέστης ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του χώρου σου -ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες γωνίες. Στα παραπάνω πρόσθεσε τις φωνητικές εντολές μέσω Google Assistant και την αθόρυβη λειτουργία και δε θες τίποτε άλλο!

Dalkin Emura FTXJ/RXJ50MS | 18.000 BTU

Ένα πανίσχυρο air condition κατάλληλο ακόμα και για χώρους 40 τ.μ., το Dalkin Emura FTXJ/RXJ50MS διαθέτει ονομαστική απόδοση 18.000 BTU και εξαιρετικά οικονομικό προφίλ με ενεργειακή κλάση Α++ και Α+++ σε ψύξη και θέρμανση αντίστοιχα καθώς επίσης και λειτουργία Energy Saving που βάζει τέλος στη σπατάλη ενέργειας -και τις άσκοπες χρεώσεις. Ενσωματώνει τεχνολογία Intelligent Eye που ανιχνεύει τις κινήσεις σου, γνωρίζοντας προς τα πού να στείλει τον αέρα στο δωμάτιο, τη στιγμή που η Wi-Fi συνδεσιμότητα θα σου δώσει την ευκαιρία να το χειριστείς μέσω smartphone ή tablet.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version