Γιατί πρέπει να σταματήσετε να γκουγκλάρετε “λεκές που δεν βγαίνει”

Γιατί πρέπει να σταματήσετε να γκουγκλάρετε “λεκές που δεν βγαίνει”

Ο νέος σύμμαχος των ρούχων σας και ο μεγαλύτερος εχθρός των λεκέδων τους υπάρχει εκεί έξω. Τι είναι η τεχνολογία SteamCure που εισάγει ένα πολυεργαλείο στα πλυντήρια και φέρνει επανάσταση σε πλύσιμο και άπλωμα.

“Λεκές που δεν βγαίνει”, αυτή η μάστιγα. Αυτό το ατελείωτο “γκουγκλάρισμα” κάθε φορά που ένας επίμονος, ξεραμένος λεκές έχει γαντζωθεί πάνω στο ρούχο μας και δεν λέει να αφήσει ήσυχο το “θήραμά” του. Και πλύνε και ξαναπλύνε και άπλωσε και τρίψε και πάμε από την αρχή, μέχρι να στραφείς στις “θαυματουργές” λύσεις του διαδικτύου και όλα αυτά τα ευφάνταστα “γιατροσόφια” που κυκλοφορούν.
Άσε τον υπολογιστή, σήκω από το γραφείο και πήγαινε γρήγορα στη ντουλάπα σου. Εκεί, κάπου στο βάθος, βρίσκεται ένα ρούχο που κάποτε δεν αποχωριζόσουν με τίποτα, ήταν το αγαπημένο σου μέχρι τη στιγμή που ένας λεκές αποφάσισε να μπει ανάμεσά σας. Βρες το, μάζεψέ το, συμφιλιώσου μαζί του, ζήτα του και συγγνώμη αν χρειαστεί, γιατί ήρθε η ώρα να το επαναφέρεις στη ζωή σου.

Η λέξη που έψαχνες, μα δεν πληκτρολογούσες: Ατμός

Δεν χρειάζεται αναζήτηση ωρών, δεκάδων σελίδων και αμέτρητων άρθρων ψάχνοντας “μαγικά” που εξαφανίζουν τους λεκέδες. Χρειάζεται απλά να ενημερωθείς σωστά και να πράξεις τα δέοντα με πιο σύγχρονες, ασφαλώς πιο αποτελεσματικές και σίγουρα πιο γρήγορες και εύκολες λύσεις. Ή, πιο σωστά, “λύση”. Βρίσκεσαι ένα -συγκεκριμένο- βήμα και μία αγορά μακριά από τη σωτηρία των ρούχων που μόλις “ξέθαψες” από τη ντουλάπα σου.
Υπάρχει μία σειρά πλυντηρίων εκεί έξω που εισάγουν μία νέα τεχνολογία και φέρνουν επανάσταση στο πλύσιμο και το άπλωμα των ρούχων σου. Πρόκειται για την τεχνολογία SteamCure, η οποία, επιστρατεύει το ισχυρότερο “όπλο” της, τον ατμό, που “παραμονεύει” μέσα στα νέα πλυντήρια της Beko και είναι έτοιμος να εξολοθρεύσει ακόμη και τους πλέον επίμονους λεκέδες, ακόμα και τους ξεραμένους. Συγκεκριμένα, απελευθερώνεται από το κάτω μέρος του κάδου του πλυντηρίου λίγο πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα πλύσης που έχεις επιλέξει κάνοντας έτσι ακόμη πιο αποτελεσματικό το πλύσιμο των ρούχων σου.

Παραπάνω από μία ευεργετικές ιδιότητες

Η καινοτομία των πλυντηρίων της Beko, όμως, βασίζεται σε τρεις άξονες. Ο δεύτερος ταυτίζεται χρονικά με το δεύτερο στάδιο του πλυσίματος: Άπλωμα. Συχνά όταν φτάνει η στιγμή να ανοίξεις την πόρτα του πλυντηρίου σου για να απλώσεις τα ρούχα, η πρώτη επαφή μαζί τους, εκτός από το μη προσδοκώμενο αποτέλεσμα έχει και μία δυσάρεστη υφή. Χάρη στον “θεραπευτικό” ατμό της SteamCure, που πλέον θα έχει απελευθερωθεί αμέσως μετά το πλύσιμο και πριν το δικό σου μάζεμα, θα δεις ότι τα ρούχα πλέον είναι τόσο μαλακά, όσο τη στιγμή που τα έβαζες άπλυτα στο πλυντήριο.
Δώσε τώρα βάση στην τρίτη ευεργετική ιδιότητα του ατμού: Τα ρούχα σου απολυμαίνονται χάρη σε αυτόν, καθώς φροντίζει να εξοντώνει κάθε βακτήριο που πιθανόν βρίσκεται πάνω τους. Γιατί πάνω από όλα, άρα και την καθαριότητα, τι είναι…;

…Μία καινοτομία που “μυρίζει” Υγεία

Η νέα τεχνολογία που θα βρεις στα πλυντήρια της Beko, προσφέρει πολλά παραπάνω από ένα καλό πλύσιμο. Αν σκεφτείς τι θα εξοικονομήσεις σε χρόνο, ενέργεια, κόστος και ηρεμία όσο τα ρούχα σου στροβιλίζονται ήσυχα στο νέο σου πλυντήριο θα καταλάβεις τα πολλαπλά της οφέλη. Για εσένα, την υγεία σου, την όψη των ρούχων σου, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος. Πρόκειται, άλλωστε, για μία καινοτομία με περιβαλλοντική κατεύθυνση, αποτελώντας μία βιώσιμη επιλογή, αποδοτική, με στόχο φυσικά την χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση.

Και κάπως έτσι, οι λέξεις που πρέπει πλέον να ψάχνεις στο Google είναι: “Beko”, “SteamCure”, “Ατμός”, “πλυντήριο”, “αντίο λεκέδες, για πάντα”…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα