Η TCL δείχνει τα δόντια της με τη σειρά TCL 10 που περιλαμβάνει και 5G μοντέλο

Η TCL δείχνει τα δόντια της με τη σειρά TCL 10 που περιλαμβάνει και 5G μοντέλο

Τα νέα μοντέλα της TCL είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσουν παγκοσμίως μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2020.

Η TCL έκανε το πρώτο βήμα στην αγορά των smartphones λανσάροντας το δικό της brand με το TCL Plex στην IFA 2019 και πλέον μοιάζει πανέτοιμη να μετατραπεί σε δυνατό ανταγωνιστή για τη mid-range αγορά. Η εταιρεία αποκάλυψε στο CES 2020 τη σειρά TCL 10 που περιλαμβάνει τρία μοντέλα: TCL 10 5G, TCL 10 Pro και TCL 10L.

Όπωε αναφέρει το Techear.gr, όλα είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσουν παγκοσμίως μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2020, επομένως, στο MWC 2020 του Φεβρουαρίου θα έχουμε τη δυνατότητα να μάθουμε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Για την ώρα, πάντως, έχουν γίνει γνωστά ορισμένα κύρια στοιχεία για το κάθε μοντέλο, όπως για παράδειγμα ότι όλα διαθέτουν panels κατασκευασμένα από το τμήμα TCL CSOT και τεχνολογία βελτιστοποίησης εικόνας NXTVISION.

 

TCL 10 5G

Πρόκειται για το πρώτο 5G smartphone της TCL με επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 765G, μεγάλη οθόνη με οπή, γυάλινη πλάτη με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και τετραπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 64MP και δύο διπλά LED flash.

 

TCL 10 Pro

Παρόμοια κατασκευή με το TCL 10 5G, αλλά με οθόνη AMOLED που διαθέτει notch – σταγόνα στο επάνω μέρος και in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Στο πίσω μέρος υπάρχει και πάλι τετραπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 64MP, αλλά τα δύο LED flash είναι μονά.

 

TCL 10L

Το βασικό μοντέλο της σειράς TCL 10 έρχεται με οθόνη παρόμοια του TCL 10 5G (οπή για τη selfie κάμερα), αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος και τετραπλή κάμερα, αλλά με κύριο αισθητήρα 48MP.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα