Η τουριστική Θεσσαλονίκη σε δωρεάν εφαρμογή

Η τουριστική Θεσσαλονίκη σε δωρεάν εφαρμογή

Με την ευκαιρία της 83ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης έθεσε σε λειτουργία την mobile εφαρμογή του Thessaloniki Travel.

Όλα τα μνημεία UNESCO, τα αξιοθέατα, οι περιοχές της τοπικής γαστρονομίας, τα μουσεία, τα στάδια, οι τουριστικές διαδρομές στην ιστορία της Θεσσαλονίκης, οι αγορές και τα εμπορικά κέντρα κι όλος ο θεματικός τουρισμός της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής, έρχονται μ’ ένα άγγιγμα στο κινητό τηλέφωνο.

Οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν με την τουριστική Θεσσαλονίκη κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή Thessaloniki Travel, μπαίνοντας στο Play Store της Google ή στο AppStore της Apple, και να έχουν διαθέσιμο όλο το περιεχόμενο της εφαρμογής χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο καθώς η εφαρμογή λειτουργεί και offline.

Ισχυρό πλεονέκτημα η δυνατότητα περιήγησης και εντοπισμού όλων των τουριστικών σημείων μέσω διαδραστικών χαρτών και η σύνδεση με κοντινούς τουριστικούς προορισμούς της Κεντρικής Μακεδονίας (Βεργίνα, Πέλλα, Βέροια, Χαλκιδική, Στάγειρα, Όλυμπος κ.α).

 

Η δημιουργία του mobile app (σε αγγλικά και ελληνικά), υπήρχε στον προγραμματισμό του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και επιταχύνθηκε μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής των ΗΠΑ στην εφετινή 83η ΔΕΘ (ως τιμώμενη χώρα) αλλά και της παρουσίας μεγάλου αριθμού αγγλόφωνων τουριστών στη Θεσσαλονίκη.

Η mobile εφαρμογή του Thessaloniki Travel προσφέρει περιήγηση στους χρήστες smartphones μέσα από 5 βασικές κατηγορίες:

Γαστρονομία

Επιλογές στην πόλη

Κοντινές αποδράσεις

Χρήσιμες πληροφορίες

Εξερευνώντας την πόλη

Η mobile εφαρμογή Thessaloniki Travel προσφέρει επίσης την δυνατότητα σε όλους τους χρήστες να κατεβάσουν ολόκληρο τον ταξιδιωτικό οδηγό της πόλης στα ελληνικά, αγγλικά και ρωσικά, αλλά και τις εφαρμογές Virtual Reality της τουριστικής Θεσσαλονίκης , Thessaloniki VR και Thessaloniki Unesco VR.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα