iOS 13.2.3: Η νέα έκδοση επιδιορθώνει ορισμένα προβλήματα των iPhone και iPad

iOS 13.2.3: Η νέα έκδοση επιδιορθώνει ορισμένα προβλήματα των iPhone και iPad
Techgear.gr

H έκδοση iOS 13.2.3 (και η iPadOS 13.2.3 έχει το ίδιο changelog) είναι διαθέσιμη μεταβαίνοντας στα Settings -> General -> Software Update.

Συνεχίζεται το λανσάρισμα νέων εκδόσεων για τα iOS και iPadOS από την Apple, στην προσπάθεια της εταιρείας να διορθώσει ορισμένα bugs που αντιμετωπίζουν οι κάτοχοι συσκευών iPhone και iPad.

Με την έκδοση iOS 13.2.3 αντιμετωπίζεται το πρόβλημα διαχείρισης μνήμης που ανέφεραν αρκετοί χρήστες iPhone που είχε ως αποτέλεσμα να κλείνουν οι εφαρμογές που τρέχουν στο background. Επιπλέον, επιδιορθώθηκε το πρόβλημα που απέτρεπε τη δυνατότητα πραγματοποίησης αναζήτησης μέσα σε εφαρμογές όπως τα Mail, Files και Notes, το πρόβλημα μη εμφάνισης των φωτογραφιών, links και άλλων επισυναπτόμενων στο Messages και το πρόβλημα μη φόρτωσης νέων μηνυμάτων στο Mail. H έκδοση iOS 13.2.3 (και η iPadOS 13.2.3 έχει το ίδιο changelog) είναι διαθέσιμη μεταβαίνοντας στα Settings -> General -> Software Update.

Να σημειωθεί ότι η Apple θα λανσάρει σύντομα και την έκδοση iOS 13.3 που φέρνει νέο εικονίδιο για την εφαρμογή του Apple Watch, δυνατότητα απόκρυψης των Animoji και Memoji από το Emoji keyboard, δυνατότητα οριοθέτησης για τις κλήσεις, τα μηνύματα και τη χρήση του FaceTime, καθώς και υποστήριξη των security keys που βασίζονται στο πρότυπο FIDO2 (μέσω USB, Lightning και NFC) για τον Safari browser.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version