“Κατέβασαν” το Indymedia – Εύσημα από Άδωνι Γεωργιάδη σε Δένδια

“Κατέβασαν” το Indymedia – Εύσημα από Άδωνι Γεωργιάδη σε Δένδια

Εκτός λειτουργίας η ιστοσελίδα Indymedia από το βράδυ της Πέμπτης. Τι έγραψε στο twitter του ο Άδωνις Γεωργιάδης. Τι αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι διαχειριστές

“Κατέβηκε” γύρω στις 20.00 το βράδυ της Πέμπτης η ιστοσελίδα athens.indymedia.org, ενώ μαζί διεκόπη και η παροχή δικτύου του ΕΜΠ. Παράλληλα, “έπεσαν” και οι δύο ραδιοφωνικοί σταθμοί “98” και “Ράδιο Ένταση”, ενώ οι πληροφορίες στο διαδίκτυο τα πρώτα λεπτά έκαναν λόγο για ένα πάγιο αίτημα της κυβέρνησης που ικανοποιήθηκε.

Λίγο αργότερα, σε άλλη ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί το indymedia σε περίπτωση τεχνικής βλάβης, αναρτήθηκε η εξής ανακοίνωση:

“Το Athens Indymedia και ο 98fm βρίσκονται υπό καταστολή. Την Παρασκευή στις 13.00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου”.

Στο μεταξύ, τα συγχαρητήριά του έσπευσε να δώσει, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο twitter, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επανέλαβε τα “εύγε του” στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια.

Εκατοντάδες πάντως εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους μέσω διαδικτύου, τασσόμενοι κατά της φίμωσης του αδιαμεσολάβητου μέσου. 

Σύμφωνα μάλιστα με την ανακοίνωση, οι διαχειριστές του site, ζητούν τη συμπαράσταση των πολιτών σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου στη 13.00 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Μέχρι και το πρωί της Παρασκευής η ιστοσελίδα παρέμενε εκτός λειτουργίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα